Ремонт на покрив в Нови Хан

Ремонт на покрив в Нови Хан, Процес в 8 стъпки за подмяна на вашия покрив. Денят, в който е монтиран вашият покрив, е най-важният ден в живота на вашия покрив. Той трябва да бъде инсталиран чрез правилни покривни техники, за да ви осигури наистина спокойствие.

Някои изпълнители ще изрежат ъглите или ще не обърнат внимание на детайлите, които монтажът на покрива изисква. Преди да преминем към стъпките за подмяна на вашия покрив, трябва да знаете, че правилното монтиране на покрива е от решаващо значение за защитата на вашата инвестиция в покрива.

Ремонт на покрив в Нови Хан

Точните стъпки за инсталиране на покрив ще варират от изпълнител до изпълнител. Но ще откриете, че процесът е доста рутинен сред уважавани изпълнители на покриви.

По-долу ще намерите стъпките, които вашият покривен изпълнител предприема, за да подмени покрива ви.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

 1. Покривните материали ще бъдат доставени до вашия дом
  Първата стъпка към смяната на вашия покрив е доставката на всички покривни материали до вашия дом. Обикновено покривен изпълнител ще ги достави следобед преди или сутринта на вашата замяна.

доставен покривен материал

Вашата доставка на покривен материал ще зависи от размера на вашия покрив. Когато бъдат доставени, те трябва да се съхраняват на сухо място близо до точката за достъп до покрива.

Не позволявайте на изпълнителя да достави материалите няколко дни предварително. Последното нещо, което искате, са палети с керемидите да стоят на моравата ви и да убиват тревата ви.

Фирма за ремонт на покрив в Нови Хан

 1. Преместване на вашите превозни средства от пътя
  Когато вашият изпълнител пристигне в дома ви, той ще се увери, че всички превозни средства са преместени от вашата алея или гараж. Ако превозното средство в гаража няма да се използва по време на вашата замяна, тогава не е необходимо да се местите.

Вашият изпълнител прави това, за да можете да идвате и да си тръгвате, както пожелаете. Те не искат да блокират вас или семейството ви да се занимавате с бизнеса си както обикновено.

Той също така предпазва вашите превозни средства от всякакви остатъци, които могат да паднат от покрива ви. Не искате предното ви стъкло да се спука от падащи отломки от покрива.

 1. Настройка на защита за вашия имот
  Следващата стъпка от подмяната на вашия покрив е подготовката на имота ви за разкъсване на покрива. Например, те ще започнат да покриват земята за зоната за изхвърляне и ще поставят брезенти, за да покрият вашите храсти и озеленяване.

създаване на защита за вашата собственост
Това е мястото, където вашият изпълнител предприема всички необходими стъпки, за да гарантира, че защитава вашата собственост по време на смяната на покрива ви. Също така е добра идея да защитите нещата отвътре, за да научите повече, вижте нашата статия: Как е защитено имуществото ми по време на смяна на покрива.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Майстори за ремонт на покрив в Нови Хан

 1. Старият ви покрив ще бъде откъснат
  След като вашият изпълнител покрие всичко, той ще започне да разкъсва стария ви покрив на части. Те ще започнат от най-отдалечения ъгъл на покрива ви, далеч от алеята ви, така че винаги да се движат към самосвалното ремарке и новите материали.

покрив откъсвам

След като дадена секция бъде откъсната, някои от монтажниците ще останат, за да започнат да монтират новия ви покрив, докато другите ще продължат да разкъсват. Това спестява време и означава по-малко трафик на вашия покрив.

 1. Вашите улуци ще бъдат почистени
  Веднага след като се откъсне и почисти участък, вашите улуци също ще бъдат почистени. Всички покривни остатъци от откъсването, листа и други възможни запушвания ще бъдат отстранени от вашите улуци.

Почистването на вашите улуци не е просто нещо, което се случва по време на смяна на покрива, то трябва да се извършва и периодично чрез годишна поддръжка на покрива.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

почистване на улуци

 1. Вашият изпълнител започва да монтира вашите покривни материали
  След като откъснете и се уверите, че вашите улуци са почистени, вашият изпълнител е готов да монтира вашия нов покрив от асфалтови керемиди. Те систематично ще си проправят път из къщата, следвайки откъснатите участъци.

монтаж на покрив

След като секция бъде откъсната, те ще положат подложката и ще монтират ръба за оттичане. В зависимост от времето те ще започнат да инсталират вашите стартови керемиди и керемиди, като използват метода на монтаж по ваш избор.

Цена за ремонт на покрив в Нови Хан

Когато приключат с керемидите, те ще сложат цялата покривка на билото. Едно от последните неща, които вашият изпълнител ще инсталира, са всички вентилационни отвори, които са необходими за вентилационната система на вашия покрив.

Имайте предвид, че животът на вашия покрив зависи не само от изработката на монтажника, но и от качеството на покривните материали. Винаги трябва да инвестирате в качествени покривни материали, за да извлечете максимума от смяната на вашия покрив.

 1. Почистване след смяната
  След като вашият нов покрив е монтиран, вашият изпълнител е готов да започне процеса на почистване. Те ще издухат покрива ви, така че всички останали отломки да паднат върху брезента.

Те също така ще продухат вашите улуци и водосточни тръби, за да ги изчистят от покривни отпадъци. След като слязат от покрива ви, те ще прекарат няколко часа на земята.

Това е моментът, когато те ще навият всички брезенти, ще вземат инструментите си и ще се уверят, че всичко на земята е почистено. За да сте сигурни, че ще получат всички пирони, те ще преминат през целия ви имот със силен магнит. След като си тръгнат, трябва да изглежда, че изобщо не са били там

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *