Ремонт на покрив в Казичене

Ремонт на покрив в Казичене . Как да подготвите двора си за смяна на покрива?
Покривачите ще се разхождат в двора ви, докато работят. Освен това стари керемиди, пирони и други отпадъци ще паднат от покрива, докато покривният екип премахва стария ви покрив.

Те ще паркират контейнер на вашата алея и ще работят от противоположния ъгъл на покрива към контейнера. По този начин те получават възможно най-много от него в контейнера за боклук.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Те трябва да поставят брезенти, за да помогнат за събирането на отломки. Освен това те трябва да използват магнити, метални детектори или друго оборудване, за да намерят пирони, но единственият начин да намерят остатъци от керемиди е чрез визуална проверка. Така че трябва да подготвите двора си за справяне с падащи отломки. Ето какво ще трябва да направите:

Ремонт на покрив в Казичене

Разчистете превозните си средства от алеята и гаража: Вечерта преди да пристигне вашият покривен екип, паркирайте колите си на безопасно разстояние на улицата. Ако изчакате до сутринта, колата ви може да попадне в капан, тъй като доставчик се опитва да остави керемиди или други материали.

Освен това майсторите на покрива ще трябва да използват алеята ви през целия ден. Те ще паркират кофата си за боклук на алеята и ще донесат оборудването си наблизо, за да могат да го поставят на покрива, когато имат нужда от него.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Може да се изкушите да поставите автомобила си в гаража, ако няма да го използвате и не го използвате притеснен да не попадне там за замяната. Това обаче е лоша идея. Покривите на гаражите обикновено не са изолирани, така че гранулите и гвоздеите ще паднат през покрива, докато майсторите работят.

След това гранулите ще се съберат върху колата ви и ще надраскат боята, докато ги избърсвате. Най-безопасното място за вашия автомобил е улицата.

Ремонт на покрив на къща в Казичене

Прозрачни играчки и мебели за двора: Професионалистите по покриви ще трябва да обиколят целия ви дом, за да имат достъп до покрива от различни страни. Не искате те да се спъват в детски играчки или да губят време да местят мебелите ви. Уверете се, че около къщата ви има свободно пространство от 15 фута.

Падащи керемиди и отломки могат да повредят вашите играчки и мебели на открито. Най-добре е да поставите това, което можете да преместите, на склад в бараката или гаража и да го покриете с брезент. Ако имате беседка, която не можете да преместите, свалете или завържете завесите й.

Фирма за ремонт на покрив в Казичене


Разчистете градината: Надникнете в градината и преместете каквото можете. Това може да включва захранвани със слънчева енергия светлини, статуи, мозаечни стъпала, саксийни растения, водни фонтани, вятърни камбанки, къщички за птици и хранилки за птици. Изпусната керемида може да повреди всички тези деликатни предмети. Освен това не искате местните птици да опитват гранули от херпес за обяд!


Маркирайте или защитете растенията: Някои растения могат да бъдат много деликатни или много скъпи за подмяна. Растенията са уязвими към паднали херпес зостер. Маркирайте всички особено ценни или крехки дървета или растения с оранжева лента.

Поставете мрежа или брезент върху цветни лехи и други растения. Ако покажете на мениджъра на покривите кои растения се нуждаят от допълнителни грижи, той или тя ще се увери, че другите майстори ще им дадат допълнително широко легло.

дърво, маркирано с панделка, за да не се повредят, докато покривът на дома се сменя
Маркирайте пръскачки: Ако имате спринклерна система, която не можете да премахнете, тогава трябва да маркирате всяка спринклерна глава, така че покривачите да не се спъват в нея.

Цена за ремонт на покрив в Казичене

Трябва да маркирате по същество всичко, вградено в земята, в което майсторите на покриви биха могли да се спънат.


Маркирайте езера: Собствениците на жилища със зелени палци често имат скрити водни елементи, като малки естествени басейни, скрити зад тръстика, или езера с кои, покрити с листа. Уведомете вашите покривни специалисти за вашето езерце и го маркирайте, така че никой случайно да не стъпи в него.


Отключете вратите си: Вашите покривни професионалисти ще трябва да обиколят цялата къща, за да свършат работата си правилно, така че ще трябва да отключите портите вместо тях.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подстрижете тревата си: Много по-лесно е да намерите остатъчни отпадъци и пирони в ниска трева. Косенето на вашата трева ще помогне на майсторите на покрива да намерят скрити пирони и може да ви спести нещастието да стъпите върху един.

Майстори за ремонт на покрив в Казичене


Проверете вашия електрически контакт: Вашите покривни специалисти може да се наложи да използват захранвано оборудване на вашия покрив, така че ще им трябва достъп до външен електрически контакт. Ако имате такъв, уверете се, че работи. Ако не го направите, планирайте да оставите врата или прозорец отворени близо до контакт, който специалистът по покриви може да използва.


Говорете със съседите си: Докато сте навън и се подготвяте, отделете време да говорите със съседите си, особено с преките си съседи, относно смяната на покрива. Ако ги предупредите предварително за шума, безпокойството и възможността керемиди или пирон да влетят в двора им, те ще бъдат много по-съдействащи в деня на смяната на покрива ви.

Също така, попитайте ги дали биха отключили портите си за екипа по покривите. Ако го направят, покривният майстор може да грабне всички бездомни керемиди, които забележи в двора на съседа.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Освен това, ако техният имот е много близо, те също може да искат да покрият растенията си и майсторите на покриви може да се наложи да закрият прозорците си с дъски. Ако се случи да споделяте алея, съседът ви също ще трябва да паркира колата си на улицата.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *