Ремонт на покрив в Лозен

Ремонт на покрив в Лозен. Избор на вашите покривни материали. Преди да започне монтажа на вашия покрив, ще трябва да вземете някои решения. Добрата новина е, че експертен покривен екип като нашия може да ви преведе през всички опции, които имат смисъл за вашите цели, архитектура и бюджет.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

От асфалтови и полимерни керемиди до керемиди и стомана с каменно покритие, имате разнообразие от материали, стилове и цветове, от които да избирате. Очаквайте вашия покривен майстор да поръча материалите и да уреди безопасното им доставяне.

Ремонт на покрив в Лозен , Софийско

Настройване на работната зона
Когато настъпи денят на монтажа на вашия покрив, вашият покривен майстор ще се появи, за да започне работа. Вероятно ще сте получили някои инструкции за подготовка за монтаж на покрива преди време (като премахване на външното обзавеждане, покриване на озеленяването с брезенти и безопасно държане на вашите домашни любимци на закрито). Чувствайте се свободни да попитате, ако имате въпроси относно подготовката.

Премахване на стар покрив
Монтажът на покрива започва с демонтиране на старото покривно покритие. Тази част от работата трябва да се извърши старателно, без да се режат ъгли. Първокласните майстори на покриви ще извадят старите керемиди или панели, ще премахнат остарялата облицовка и ще ги изхвърлят в кофата за боклук.

Проверка и извършване на ремонт
В някои случаи, особено ако сте имали щети от буря или теч от покрива, може да се нуждаете от ремонт на конструкцията на дома си, преди да бъде монтиран новият покрив. Можете да очаквате вашия покривен майстор да провери обшивката (поддържащата система, която държи покрива ви). Ако са необходими ремонти, те ще бъдат направени на този етап.

Майстори за ремонт на покрив в Лозен

Поставяне на подложка
За да помогне на покрива ви да остане без проникване на влага, слой от защитен материал (известен като подложка) е прикрепен към вашата покривна конструкция. Този самозалепващ се елемент е прикрепен възможно най-плосък и прав към покривната ви настилка. Филцът или катранената хартия след това се закрепват с телбод за още по-голяма защита от влага.

Монтиране на покривното покритие
След като всички тези други подготвителни стъпки са завършени, елементът на покрива, който ще бъде видим за всички, се поставя на място. Ако сте избрали асфалтови керемиди, те ще бъдат добавени на слоеве, подредени и заковани.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Ако сте избрали метал, панелите се завинтват. Така или иначе, покривен майстор от най-високо ниво ще извърши този етап с внимателна прецизност, така че новият ви покрив да изглежда красив и да запази дома ви защитен.

Цена за ремонт на покрив в Лозен

Добавяне на обшивка
Обшивката е метален материал, който се монтира около комини, прозорци, фуги и подобни места, за да предпази водата от проникване в тези иначе уязвими места.

Покриване на билото
В тази последна стъпка се добавя допълнителна защита към билото (горния връх) на вашия покрив. За тази цел се използват специални материали.

Почистване
В края на вашия процес на инсталиране вашият покривен майстор ще се увери, че целият стар покривен материал е безопасно изхвърлен и ще премине през моравата ви, за да събере пирони и други отпадъци. Ще бъдете готови да се насладите на своя прекрасен нов покрив!

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *