Ремонт на покрив София

Ремонт на покрив в София

Ремонт на покрив в София. Имате нужда от спешен ремонт на вашият покрив на къща, жилищна сграда, офис сграда. Извършваме цялостен ремонт на покриви София и София област. Работим качествено, вършим си работата в срок, според договореното. Вече с над 20 години на пазара, ние си вършим работата с любов и спрямо изискванията на клинетите ни, работим с и по-големи обекти и бизнес сгради.

Основните услуги които предлагаме в сферата на ремонти на покриви: изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, наковаване на битумни керемиди, полагане на керемиди, полагане на битумна хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски и поцинковани безшевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги и много други

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Фирми за хидроизолация София

Ние сме фирма за хидроизолация и ремонт на покрив в София и Софийска област и се занимаваме с ремонти на покриви от над 20 години. Изграждаме всякакъв вид покриви, независимо от типа и сложността на покрива. Покриваме всички нужди на клиента и се стремим да даваме най-доброто качество за предлаганата от нас услуга, имаме екип с който работим бързо и динамично, отработени сме и сме много задружни. Работим само с висококачествени материали и използваме професионална техника и най-добрите инструменти.

Когато става въпрос за ремонт на покрива на вашия дом или бизнес, ние винаги отделяме време, за да инспектираме добре повредената зона на вашият покрив или сграда, преди да започнеме каквато и да е работа и обсъждаме със собствениците и клиентите, възможните варианти и рискове.

Ние винаги се грижим за избора на услугата от която се нуждаят клиентите ни, за които знаем, че са съвместими с вашата жилищна или търговска покривна система, и правим всичко възможно покривът да изглежда и да функционира така, както преди да настъпи повредата и преди ремонта.

Течовете на покрива могат да бъдат причинени от много различни неща, включително: силен вятър, поройни дъждове, падащи дървета и отломки или изхабяване на материалите и от старост на покрива и покривната констуркция.

Каквато и да е причината, ние сме тук, за да ви помогнем с правилния ремонт на покрива на вашият имот, независимо дали става въпрос за теч, дупка, разместване на керемиди и др. Когато се сблъскате с някое от горните, дори и да не виждате теч, обадете ни се за анализ и оглед на покрива. Понякога щетите не се появяват известно време и винаги е по-лесно да ги хванете, преди да започнат проблемите!

Ремонт на покриви София
Ремонт на покриви София

Защо да изберете нас и как да изберете добра компания и фирма за ремонт на вашият поркив в София

Вашият покрив е основна система, защитаваща дома ви от природните стихии. Всеки шев, фуга и слой работят заедно, за да осигурят структурна цялост и защита от увреждане от вода, вятър и лед. Целта на ремонтите на покрива, както спешни, така и тези, които сте отлагали, е да удължите живота на покрива си и да предотвратите по-нататъшни щети.

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

За да намерите най-добрата и по-скоро подходящата фирма или бригада, на която/когото можете да се доверите за ремонт на покрива или подмяна на покрив, потърсете следните три качества:

1.Да имат лиценз за качество и винаги да сключват договор за изпълние, както и гаранция за качество и гаранция за извършеният ремонт поне за няколко години напред.

2. Да използват среден или висок клас покривни материали и системи на които да се доверите при подмяната и изграждането на вашият покрив и поркивна система. Ние не правим компромис с качеството; ние го гарантираме във всеки аспект на покривната система. Нашите високоефективни асфалтови керемиди са издръжливи и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Нашите изпълнители също така инсталират широки облицовъчни шевове и надежден хардуер и облицовка, използвани за настилката, подложката, обшивката и стрехите. Бъдете сигурни, вашият местен изпълнител на използва превъзходни покривни методи и материали, подкрепени от водещи в индустрията гаранции. Плюс това, нашите изпълнители гарантира безопасно работно място преди, по време и след процеса.

3. Добра и отзивчиво обслужване на клиентите
Понякога адекватната и навременна комуникация с бригата или бригадира за ремонта на вашият покрив е от изключителна важност, за да се вземат решения и дадът предложения за материали и как ще бъде на направен ремонта на покрива и да се даде адекватна оферта и цена за изпълението, както и договор и срок на изпълнението.

Цени за ремонт на покриви София

Цените за ремонт на вашият покрив ще се определят след оглед на техническото ни лице, взимане на мерките и съставяне на оферта спрямо вашите конкретни нужди, какво ще се изисква да се случи в какъв срок и колко спешно.Ремонт на покриви цени София.

Ремонт на покриви в Софийска област

Експерти сме в полагането на качествена хидроизолация, която е със сетификат за качество, тя ще предпази дома и жилището Ви в град София от неприятната миризима, мухъл, плесени и влага.

За частни домове и къщи, нареждаме керемиди на вашият покрив, както и заковаване и слагане на битумни керемиди на вашата къща. Заменяме част от кострукцията на покрива ако има нужда, цялостна оглеждане на покривите. Спираме течовете, изгниването и рушенето на носещата дървена конструкция.

Работим във повечето общини и малки населени места около София, Ремонт на покриви в

 • Ремонт на покрив в Антон
 • Ремонт на покрив в Божурище
 • Ремонт на покрив в Ботевград
 • Ремонт на покрив в Годеч
 • Ремонт на покрив в Горна Малина
 • Ремонт на покрив в Долна баня
 • Ремонт на покрив в Драгоман
 • Ремонт на покрив в Елин Пелин
 • Ремонт на покрив в Етрополе
 • Ремонт на покрив в Златица
 • Ремонт на покрив в Ихтиман
 • Ремонт на покрив в Копривщица
 • Ремонт на покрив в Костенец
 • Ремонт на покрив в Костинброд
 • Ремонт на покрив в Мирково
 • Ремонт на покрив в Пирдоп
 • Ремонт на покрив в Правец
 • Ремонт на покрив в Самоков
 • Ремонт на покрив в Своге
 • Ремонт на покрив в Сливница
 • Ремонт на покрив в Чавдар
 • Ремонт на покрив в Челопеч

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подарете на покрива си вниманието, което заслужава! Експертите ни са експертно обучени в ремонти на покриви, подмяна на покриви и покривни инсталации. Те имат опит във вентилацията, контрола на влагата, диагностицирането на течове на покрива, повреди от бури и градушки които помагат на собствениците на жилища в София да останат в безопасност и сухи дори и при най-силните бури.

Продукти и покривни решения за вашата къща в Софийска област


Подсилена покривна настилка и издръжлива синтетична подложка
Висококачествени архитектурни асфалтови керемиди
Разнообразие от цветове на покривни шиндли
Огледи на тавански помещения и монтаж на улуци
Водещи в индустрията гаранции


Предимства на добре направеният покрив


Устойчиви на атмосферни влияния уплътнения и облицовка
Устойчив на вятър до 130mph
Устойчив на водорасли, вода, градушка
UV защита срещу избледняване и атмосферни влияния
По-дълъг живот, по-ниски разходи за поддръжка и добавена стойност и привлекателност

Майстори за ремонт на покриви в София

В екипа си държим много добри и опитни майстори, които си вършат работата с хъс и настроение, дават адекватни решения на почти всеки проблем. Стараят се да удовлетворят и завършат всеки ремонт с добро качество и изпълнение и дават гаранция за него.

От пътя вашата покривна система може да изглежда като нищо повече от лист асфалтови керемиди, но има още. Всеки покрив разчита на серия от слоеве, направени от различни материали, за да образуват защитна бариера срещу елементите.

За съжаление, след като част от цялата система се износи или повреди, останалите остават по-изложени. И когато не осъзнавате, че водата навлиза във вашето таванско помещение, тя може да продължи да тече в продължение на седмици, без да бъде открита. Преди да видите появата на мухъл и плесен от теч на покрива или повредени компоненти, ние сме готови да поправим всичко. Затова е нужно от време да време да се правят огледи ако имате някакви съмнения за теч, за да се открият по рано и на време.

Добра фирма за ремонт на покриви в София

Свържете се с нашите опитни изпълнители за ремонт на покриви днес за вашия дом или местно търговско пространство и ние гарантираме по-добри резултати за:

Смяна на покрив
Ремонт на покриви
Съвети за покриви
Услуги за покриви на жилища
Търговски изпълнители на покриви
Услуги за ново строителство
Ремоделиране на дома
Услуги за управление на имоти
Безплатни консултативни оценки
Налично безплатно финансиране
И още услуги за ремонт на покриви.

Една от най-предизвикателните части при търсенето на компании за покриви остава дали вашият дом попада в техния обслужван район. Вместо това можете да знаете, че някой продължава да се грижи за покрива на вашия дом, когато наемете нашите изпълнители за решения. Най-добре е фирмата и бригата да е от вашият град или поне в радиус най-много на 50 км, за да може и да има време и възможност да вземе и материалите и да отреагира и да ремонтира по най-добрият начин вашият поркив.

Като ваш удобен и достъпен избор за цялостни услуги за ремонт на покриви, ние ежедневно помагаме на повече жители на района и собственици на фирми. От по-безопасни търговски центрове до предотвратяване на повече проблеми с поддръжката на дома, ние оставаме вашият най-добър избор за всички ваши заявки.

Където и да имате течове на покрива, липсващи керемиди, счупени носещи греди и други, можете да разчитате на нашите изпълнители всеки път. Свържете се с нас днес, за да планирате вашата безплатна консултативна оценка за покрива за вашия дом или търговско пространство в целия град, включително:

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Работим във всички населени места на Софийска област за ремонт на покриви във:

Антон Антон
Божурище Божурище, Гурмазово, Делян, Златуша, Мала Раковица, Пожарево, Пролеша, Росоман, Хераково, Храбърско
Ботевград Боженица, Ботевград, Врачеш, Гурково, Еловдол, Краево, Липница, Литаково, Новачене, Радотина, Рашково, Скравена, Трудовец
Годеч Бракьовци, Букоровци, Бърля, Връдловци, Върбница, Гинци, Годеч, Голеш, Губеш, Каленовци, Комщица, Лопушня, Мургаш, Равна, Разбоище, Ропот, Смолча, Станинци, Туден, Шума 1 19 20
Горна Малина Априлово, Байлово, Белопопци, Гайтанево, Горна Малина, Горно Камарци, Долна Малина, Долно Камарци, Макоцево, Негушево, Осоица, Саранци, Стъргел, Чеканчево 0 14 14
Долна баня Долна баня
Драгоман Беренде, Беренде извор, Василовци, Вишан, Владиславци, Габер, Големо Малово, Горно село, Грълска падина, Долна Невля, Долно Ново село, Драгоил, Драгоман, Дреатин, Калотина, Камбелевци, Круша, Летница, Липинци, Мало Малово, Начево, Неделище, Несла, Ново Бърдо, Прекръсте, Раяновци, Табан, Цацаровци, Цръклевци, Чеканец, Чепърлянци, Чорул, Чуковезер, Ялботина 1 33 34
Елин Пелин Богданлия, Габра, Голема Раковица, Григорево, Гара Елин Пелин, Доганово, Елин Пелин, Елешница, Караполци, Крушовица, Лесново, Мусачево, Нови хан, Огняново, Петково, Потоп, Равно поле, Столник, Чурек

Работим във всички населени места на Софийска област за ремонт на покриви и покривни конструкции, подмяна, улуци, смяна на изолация , пренареждане на керемиди във:


Етрополе Бойковец, Брусен, Горунака, Етрополе, Лопян, Лъга, Малки Искър, Оселна, Рибарица, Ямна 1 9 10
Златица Златица, Карлиево, Петрич, Църквище
Ихтиман Бальовци, Белица, Боерица, Борика, Бузяковци, Бърдо, Вакарел, Венковец, Веринско, Джамузовци, Живково, Ихтиман, Костадинкино, Любница, Мечковци, Мирово, Мухово, Пановци, Пауново, Полянци, Поповци, Ръжана, Селянин, Стамболово, Черньово
Копривщица Копривщица
Костенец Голак, Горна Василица, Долна Василица, гр. Костенец, с. Костенец, Момин проход, Очуша, Подгорие, Пчелин 2 7 9
Костинброд Безден, Богьовци, Бучин проход, Голяновци, Градец, Драговищица, Дреново, Дръмша, Костинброд, Опицвет, Петърч, Понор, Царичина, Чибаовци 1 13 14
Мирково Бенковски, Брестака, Буново, Илинден, Каменица, Мирково, Плъзище, Преспа, Смолско, Хвърчил, Черковище
Пирдоп Душанци, Пирдоп
Правец Видраре, Джурово, Калугерово, Манаселска река, Осиковица, Осиковска Лакавица, Правец, Правешка Лакавица, Равнище, Разлив, Своде
Самоков Алино, Бели Искър, Белчин, Белчински бани, Говедарци, Горни Окол, Гуцал, Долни Окол, Драгушиново, Злокучене, Клисура, Ковачевци, Лисец, Маджаре, Марица, Ново село, Поповяне, Продановци, Радуил, Райово, Рельово, Самоков, Шипочане, Широки дол, Яребковица, Ярлово
Своге Бакьово, Батулия, Бов, Брезе, Брезовдол, Буковец, Владо Тричков, Габровница, Гара Бов, Гара Лакатник, Губислав, Добравица, Добърчин, Дружево, Еленов дол, Желен, Завидовци, Заноге, Заселе, Зимевица, Искрец, Лакатник, Левище, Лесковдол, Луково, Манастирище, Миланово, Огоя, Оплетня, Осеновлаг, Реброво, Редина, Свидня, Своге, Томпсън, Церецел, Церово, Ябланица
Сливница Алдомировци, Бахалин, Братушково, Бърложница, Гургулят, Гълъбовци, Драготинци, Извор, Пищане, Повалиръж, Радуловци, Ракита, Сливница
Чавдар Чавдар
Челопеч Челопеч

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *