Ремонт на покриви София

Ремонт на покриви в София

Имате нужда от спешен ремонт на вашият покрив на къща, жилищна сграда, офис сграда. Извършваме цялостен ремонт на покриви София и София област. Работим качествено, вършим си работата в срок, според договореното.

Основните услуги които предлагаме в сферата на ремонти на покриви: изграждане на нови покриви, ремонт на покриви, наковаване на битумни керемиди, полагане на керемиди, полагане на битумна хидроизолация, изграждане на дървени конструкции, монтаж на американски и поцинковани безшевни улуци и водосточни тръби, надстройка на тавански стаи, всякакъв вид тенекеджийски услуги и много други

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Фирми за хидроизолация София

Ние сме фирма за хидроизолация в София и се занимаваме с ремонти на покриви от над 20 години. Изграждаме всякакъв вид покриви, независимо от типа и сложността на покрива. Покриваме всички нужди на клиента и се стремим да даваме най-доброто качество за предлаганата от нас услуга, имаме екип с който работим бързо и динамично, отработени сме и сме много задружни. Работим само с висококачествени материали и използваме професионална техника и най-добрите инструменти.

Цени за ремонт на покриви София

Цените за ремонт на вашият покрив ще се определят след оглед на техническото ни лице, взимане на мерките и съставяне на оферта спрямо вашите конкретни нужди, какво ще се изисква да се случи в какъв срок и колко спешно.Ремонт на покриви цени София.

Ремонт на покриви София област

Експерти сме в полагането на качествена хидроизолация, която е със сетификат за качество, тя ще предпази дома и жилището Ви в град София от неприятната миризима, мухъл, плесени и влага.

За частни домове и къщи, нареждаме керемиди на вашият покрив, както и заковаване и слагане на битумни керемиди на вашата къща. Заменяме част от кострукцията на покрива ако има нужда, цялостна оглеждане на покривите. Спираме течовете, изгниването и рушенето на носещата дървена конструкция.

Не се колебайте, а ни се обадете за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.