Ремонти на покриви

Ремонти на покриви. Имате нужда да направите ремонт на вашият покрив на вашият дом, офис или бизнес сграда, жилищен блок и друго, ние сме на среща да Ви помогнем, да направим оглед да дадем оферта и цена за ремонт на покриви. Готови сме да работим в цяла България, като в някои региони разполагаме с местни екипи, които да се отзоват веднага след обаждането Ви.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Ремонти на покриви в цяла България

Ние сме изключително предприемчиви, разстоянията и пътуванията не са ни проблем, можем да работим 6-7 месеца на територията на цяла България, като за по-големите градове като Пловдив, София, Варна, Бургас, Русе, Благоевград и др. си имаме местни екипи, които да се отзоват.

ремонт на покриви
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви цени

Много хора се вълнуват от цената, а тя се определя спрямо обекта и нужните технически действия от наша страна, срока за изпълнение и нужните материли дали са налични или е нужно да се направи нещо друго за да се извърши работата.

Фирма за цялостен ремонт на покрив

Ние сме фирма която е с над 15 годишен опит на пазара, имаме ли техническо лице, което изпълнява обекта и следи дали всичко върви нормално и по план, той дирижира работата и се оправя с офертите за ремонта на покривите.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Покривът е частта от къщата, която е най-изложена на неблагоприятни атмосферни условия. Забавянето на появата на влага, течове и/или течове пряко зависи от доброто му състояние. Логично е, че с течение на времето покривите се нуждаят от малък ремонт или ремонт. Ако сте в тази ситуация и се притеснявате колко струва ремонтът на покрива, ето малко информация, която може да ви бъде много полезна. помогне.

Разходи за ремонт на покрива


Както при всяка работа, цената винаги ще зависи от вида на проблема, който ще трябва да решим на покрива. Тоест отстраняването на теч не е толкова скъпо, колкото хидроизолацията на цял покрив. В зависимост от извършената работа ремонтът на покрива може да струва между 20 и 200 евро на квадратен метър.

В този смисъл може да възникне въпросът : струва ли си да промените или ремонтирате покрива? Честно казано, има много условия, които трябва да се вземат предвид, за да се знае дали си струва да ремонтирате покрива или е по-добре да го промените напълно. В нашата фирма правим добра диагностика на текущото състояние на покрива, за да можем да представим серия от решения на подходяща цена. Личният джоб на всеки ще определи крайното решение.

Ремонти на покриви

Всъщност ремонтът на покрива е наистина важна работа, в която си струва да се инвестира, за да се избегнат много щети на останалата част от къщата. Покрив с влага, течове и/или течове рано или късно ще се превърне в по-голям проблем. Това е нещо, за което трябва да помислите, преди да изберете какво да правите.

И накрая, трябва да помислите за неудобството, което работата може да причини. Понякога е по-икономично да смените покрив, отколкото да правите дребни ремонти, които никога не свършват.

Вашият покрив показва ли признаци на повреда от буря или вече е остарял? Има ли течове от покрива, когато вали? Това са само някои от многото причини, поради които собствениците на жилища идват при нас за основни ремонти на покриви. Пренебрегването на проблемите с покрива може да доведе до постоянни и скъпи проблеми с покрива по-късно. Навременният ремонт на покрива може да удължи живота на вашия покрив, да създаде по-добре изглеждащ дом и да подобри общата стойност на вашия имот.

Намирането на майстори и бригада за ремонт на вашият покрив може да бъде трудно, особено ако не сте сигурни кой ще ви даде най-добри резултати и качеството при изпълнение. Покривът е многопластова система, която предпазва дома от течове, ветрове, щети от буря, градушка и лед. Без подходяща подмяна на покрива или ремонтни услуги, вашият дом ще бъде уязвим от щети от вода и други текущи проблеми.

Често срещани проблеми при ремонт на покрив

Гниенето на дървесината е един от най-често срещаните видове повреди на покрива. Въпреки че целият ви покрив е уязвим на гниене на дърво, зоните в близост до линията на покрива и надвеса са най-изложени – включително софита и фасцията. Птиците и вредителите причиняват допълнителни щети, като гнездят в софита и други меки места, причинени от гниене на дърво.

Доверете се на експертите за всички ваши нужди от ремонт на покриви


Ние имаме ангажимент към вас е да предоставяме превъзходни покривни услуги, да инсталираме качествени покривни материали и да предоставяме отлично обслужване на клиентите. Нашата цел е да бъдем вашият изпълнител на покривни услуги в дългосрочен план. Когато търсите надежден ремонт на покрива, трябва да разчитате на изпълнител, на когото можете да се доверите. В лицето на нашите партньори и екип от майстори за ремонт на покриви не само в големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас , а и в малките населени места . Нашите майстори на покриви осигуряват експертна изработка и качествени покривни материали на точната цена.

Не сте сигурни дали имате нужда от услуги за смяна на покрива или ремонт? Ние предлагаме инспекции на покриви и безплатни оценки за обслужване на собственици на жилища.

Често срещани проблеми при ремонт на покрив в София или Пловдив

Често срещаните проблеми при ремонт на покрив включват:

Щети от вода: Водата може да проникне в покрива и да повреди конструкцията, което води до течове и други проблеми.

Лош монтаж: Ако покривът не е бил монтиран правилно, това може да доведе до проблеми по време на ремонта. Покривът може да не издържи тежестта на работниците или материалите, което да доведе до допълнителни повреди.

Стареене: С течение на времето покривът може да отслабне и да се повреди, което да затрудни и оскъпи ремонта.

Повреди от атмосферни влияния: Бури, силни ветрове и други тежки метеорологични условия могат да причинят повреди на покрива, което да наложи ремонт.

Мухъл и плесен: Ако покривът не се проветрява правилно, може да се създаде влажна среда, която да благоприятства развитието на мухъл и плесен, които могат да причинят здравословни проблеми и допълнителни щети на покрива.

Щети от диви животни: Птици, катерици и други животни могат да нанесат щети на покрива, като например да прогризат керемидите или да направят дупки.

Неправилна поддръжка: Неправилната поддръжка на покрива, например чрез редовно почистване на улуците и отстраняване на боклуците, може да доведе до проблеми, които изискват ремонт.

Видове разходи в ремонта на покрива


За по-точно изчисляване на разходите за ремонт на покрива, трябва да знаете вида на реформите, които могат да се извършат в него. Бюджетът за тези работи ще варира в зависимост от сложността и времето, необходимо за изпълнение на всяка задача. Някои работни места ще бъдат по-прости и следователно по-евтини, докато други ще бъдат обратното.

Това са най-често срещаните видове реформи за обновяване на покриви:

1.- Колко струва смяната на покрива
Цялостната смяна на покрива е най-скъпата работа. И материали, и труд ще бъдат около 70 до 120 евро на квадратен метър.

Ремонти на покриви

2.- Разходи за отстраняване на течове
Отстраняването на течове е много по-лесна задача и следователно изисква по-малко инвестиции. Цената му ще зависи пряко от мащаба на проблема. Тоест със степента на въздействие, което предполага наличието на течове в покрива. Основният проблем с течовете е, че те могат да бъдат трудни за откриване.

Поради тази причина е важно да разполагате с подходящите специалисти, които да изпълнят тази задача, за да намалите времето и да предложите коригирани решения, без да променяте значително крайната цена на ремонта. Ремонтът на теч може да струва около 200 евро.

Въпреки това, тази цена може да варира в зависимост от това как е възникнал течът, размера на площта, която трябва да бъде поправена, и трудността на достъпа за извършване на работата.

3.- Колко струва хидроизолацията на покрива?


Добрата хидроизолация на покрива ще намали риска от проникване на влага, течове или течове. Днес има различни видове покривни хидроизолации. Всеки от тях има различна цена. По този начин можем да намерим полиуретан, който е най-често използваният материал при този вид покривни работи, тъй като е лесен за адаптиране към различни повърхности. Тогава имаме EPDM листове, много ефективни, но с по-висока цена.

Свържете се с нас за оглед и оферта при ремонти на покриви: 0899 85 75 00

И накрая, имаме едно от най-търсените решения за този вид ремонт на покриви. Това е монтаж на битумни листове или асфалтови листове. Работни места, които изискват квалифицирани работници. Друг материал, който не можем да не споменем, тъй като е по-евтина алтернатива, е хлорираният каучук.

Накратко хидроизолацията на покрива може да струва между 20 и 50 евро на квадратен метър. Ако обаче се използва асфалт като материал, тази цена може да достигне до 90 евро на квадратен метър.

4.- Цена за смяна на покрива


С течение на времето някои плочки се изместват или се влошават поради лошо време. . За да избегнете големи неприятности, е необходимо да тъчете покрива. Тоест заменете повредената плочка с друга в перфектно състояние. Цената на тази работа директно зависи от броя на плочките, които трябва да бъдат сменени.

По същия начин бюджетът ще бъде повлиян от вида на плочките, които ще изберем. Не е същото като полагането на керамични плочки, които обикновено струват около 7 евро на квадратен метър, отколкото шистите, които могат да струват до 30 евро на квадратен метър.

Накратко, тъкането на покрив включва не само закупуване на нови керемиди, но и работа по премахване на старата и поставяне на новозакупената. Най-общо казано, тази задача може да струва от 70 до 100 евро на квадратен метър.

Как да поддържаме покрив


Голяма част от полезния живот на покрива зависи от правилната грижа за него. Както казахме в началото на статията, покривът е най-откритата част от къщата. Поради тази причина той изисква малка поддръжка като:

Проверявайте общото му състояние веднъж месечно.
Следете влажността, особено на плоски покриви.
Незабавно запечатване на пукнатин

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *