Ремонт на покрив във Вакарел

Ремонт на покрив във Вакарел. Подготовка за вашия ремонт или монтаж на покрив. Покривът на вашия дом има ли нужда от работа? Ако е така, бъдете сигурни, че не сте сами.Тъй като покривите често издържат дълги години без ремонт, много вероятно е това да е първият (или един от първите) ви случаи, в които се обаждате за покривни услуги.

Покрива не само изисква разчистване на пространството около покрива за отломки и стълби. Може също да се наложи да защитите ценности от вибрации, да осигурите достъп до тавана си за работа под покрива и да се уверите, че всички в домакинството внимават за падащи керемиди.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Въпреки че вашият покривен майстор винаги е щастлив да помогне на нови клиенти да настроят домовете си безопасно за ремонт или монтаж на покрива, вие можете значително да ускорите работата, като знаете как да подготвите дома си преди пристигането на покривните майстори.

Така че днес сме тук, за да ви преведем през всички възможни стъпки, които може да ви трябват, за да се подготвите за покривачи. Не се притеснявайте да правите всичко, но всичко, което правите, със сигурност ще бъде полезно!

Ремонт на покрив във Вакарел

Разчистване на място за покривачите на открито
Най-важните приготовления се случват на открито. Покриването на покриви е донякъде разхвърлян бизнес, който често включва повдигане и повторно полагане на секции от керемиди.

Ако целият ви покрив се сменя, можете да очаквате повече от малко отломки да паднат по краищата.Ето как:

Окоси тревата
Вярвате или не, първото и най-лесно нещо, което можете да направите за вашите майстори на покриви, е да окосите тревата. По-лесно е да намерите много парчета керемиди или изпуснати покривни гвоздеи в ниска трева, отколкото в мини-джунгла. И определено искате да изправите отломките, преди да косите следващия път. Така че простото подрязване на тревата, преди да пристигнат майсторите на покрива, прави голяма услуга както на вас, така и на тях.

– Преместете колите от алеята
Алеята е идеалното място за майсторите на покриви да натрупват отломки, защото е широка, плоска и се почиства лесно.

Фирма за ремонт на покрив във Вакарел

Всички домашни автомобили, които обикновено са паркирани на алеята, ще трябва да бъдат преместени или в гаража, или на бордюра.

Това не само ще направи място за отломките от покрива, но и ще гарантира, че автомобилите ви няма да бъдат повредени от случайно падащи отломки.

– Прозрачни играчки на открито и мебели за вътрешен двор
Вашите покривачи се нуждаят от чиста пътека около покрива, ако изобщо е възможно. И не само за падане на отломки. Покривателите може да се нуждаят от множество точки за достъп, където е безопасно да закрепят стълба, така че искате да им осигурите възможно най-безопасно пространство.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Въпреки че не можете да контролирате къде е построено вашето външно климатично устройство или кучешка колиба, можете да разчистите играчките на открито и мебелите за вътрешния двор. Внимавайте за градински артикули като саксии и бани за птици, които също може да са в „зоната“ и подвижни.

Майстори за ремонт на покрив във Вакарел

Добрата новина е, че не е нужно да се притеснявате да пренесете тези неща на закрито. Само десет фута или повече от ръба на покрива.

Можете лесно да го подредите в двора или навън до оградата за бързо повторно сглобяване на вашия вътрешен двор, когато покривачите са готови.

– Покрийте или маркирайте градински растения
Сега за вашата градина. Ако имате практичен двор с нищо друго освен трева и голямо дърво, можете да пропуснете тази част. Но ако сте градинар с цветни лехи, храсти или деликатни растения, тогава ще искате да се погрижите.

Използвайте вашите одеяла за замръзване или брезент, за да покриете цветни лехи и храсти. Това трябва да предпази най-разумно издръжливите растения от увреждане. А за всичко, което е особено деликатно, маркирайте го с ярко оранжева лента или панделка. Това ще позволи на вашите майстори на покриви да знаят с един поглед къде абсолютно да избягват падането на отломки.


Не забравяйте да посочите вашите специални растения на екипа, когато пристигнат. По този начин вашите майстори на покриви могат да се уверят, че вашите ценни растения ще бъдат запазени в безопасност.

– Маркирайте своите пръскачки
Покривните майстори също може да се наложи да се разхождат много из двора, да носят консумативи и да подават нещата по стълбите. Това означава, че ако имате постоянна спринклерна система, е учтиво да маркирате всяка глава, така че покривните ви работници да не се спънат.

Цена за ремонт на покрив във Вакарел

Използвайте същата оранжева лента или лента, която сте направили за вашите растения, и завържете голяма ярка панделка около главите на спринклера. Ако лентата или панделката не се показват по някаква причина, можете също да използвате оранжева спрей боя върху тревата. Портокалът ще изчезне следващия път, когато косите.

– Тествайте своя контакт на открито
За вашата последна стъпка от подготовката на открито, уверете се, че има поне един работещ изход на разположение за покривачите. Повечето домове имат един или два комплекта външни контакти и, бъдете сигурни, майсторите на покриви са страхотни в използването на удължителни кабели.

Външните контакти обаче не винаги се поддържат или прекъсвачът им може да е бил задействан преди много години и никога да не се нулира, защото никога не сте забелязали.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Вземете малък захранващ се уред, като лампа или зарядно устройство за телефон, и тествайте всеки от вашите външни устройства

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *