Ремонт на покрив в Герман и Кокаляне

Ремонт на покрив в Герман и Кокаляне. Е, инсталирането на чисто нов покрив всъщност вибрира цялата сграда. Подмяната на керемиди на покрива включва много заковаване директно в структурата на вашия дом. Няма дългосрочни щети, но в краткосрочен план нещата могат да се объркат. Ето какво трябва да направите:

Разчистете тавана: Често поставяме сантиментални и чупливи предмети на тавана, но това ги прави много уязвими по време на смяна на покрива. Засега ги съхранявайте на приземния етаж.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Защитете тавана: Таванът ще събира най-много прах по време на смяната на покрива. Разумно е да поставите брезенти или бояджийски платна на пода, за да улесните почистването.

Ремонт на покрив в Герман и Кокаляне

Защитете гаража: Ако вашият гараж е вграден в къщата и покривните майстори също ще сменят покрива му, всичко в него се нуждае от допълнителна защита. Често гаражите нямат изолация, която обикновено предотвратява падането на прах и гранули от плочки през покрива. Тези гранули имат потенциала да надраскат боята.

Така че трябва да покриете всички ценни предмети, които имате в гаража, с брезент. Това може да включва части за автомобили или мотоциклети, колекционерски предмети, инструменти и др.

Фирма за ремонт на покрив в Герман и Кокаляне

Осигурете прозорците си: падащият покривен материал може да надраска прозорците. Вие майсторите на покрива трябва да поставите дървени дъски върху прозорците, за да ги предпазите, докато оригиналният покрив не бъде напълно откъснат.

Отстранете декорацията на стените: Вибрациите от удара с чук могат да съборят декорациите от стените, така че трябва да ги свалите преди време. Това може да включва огледала, картини, венци, свободни рафтове и т.н. Бъдете особено внимателни на последния етаж, защото ще се движи повече.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Защитете чупливите предмети: Същите тези вибрации могат потенциално да наранят вашите особено чупливи предмети, като порцеланови чинии. Уверете се, че стъкло, вази, съдове и други чупливи предмети не се докосват един друг или стената. предпазвайте чупливия порцелан в шкафа по време на смяна на покрива

Покривният майстор ще премахне покривните ви принадлежности: Всичко, което имате на покрива, включително сателитни/телевизионни чинии, капандури и слънчеви панели, ще бъде премахнато от покрива и монтирано отново. Очаквайте телевизионни прекъсвания.

Майстори за ремонт на покрив в Герман и Кокаляне

Как да подготвите вашите домашни любимци и деца за смяна на покрива?

Подмяната на керемиди е дълга и шумна работа. Обикновено монтажът на нов покрив е двудневен процес, но зависи от размера на вашия покрив. Някои задачи могат да бъдат завършени за един ден, докато други може да отнеме три. Независимо дали подмяната на вашия покрив ще отнеме един ден или три, това ще бъде много разрушително за вашите деца и домашни любимци. Ето как се приготвя:

Дръжте домашни любимци на закрито (поне): Удрянето с чук и непознатите безпокоят кучета, котки, дори хамстери. По-добре е вашият домашен любимец да е в къщата на приятел или в развъдник, докато имате подмяна на покрива. Ако това не е опция, поне дръжте домашните си любимци на закрито. В противен случай те могат да стъпят на заблуден пирон.

Цена за ремонт на покрив в Герман и Кокаляне

Подгответе се да успокоите домашните любимци: Ако вашите домашни любимци трябва да са на закрито, направете каквото можете, за да ги направите по-удобни. Изведете ги на разходка предварително и се уверете, че имат достъп до щайгата и успокояващите играчки.
Накарайте децата да останат при баба:

Бебетата няма да могат да спят, малките деца ще се разочароват, а по-големите деца ще бъдат разсеяни. Може би е най-добре, ако уредите децата си да бъдат в къщата на член на семейството или приятел. Ако тръгвате с тях, не забравяйте да оставите телефонния си номер на покривачите, за да могат да се свържат с вас, ако им се наложи.

Кажете на децата за отломките: Ако са достатъчно големи, за да разберат, кажете на децата си, че ще трябва да бъдат внимателни около къщата, защото може да има отломки. Уверете се, че и те винаги носят обувки.

Обадете ни се за оглед, оферта и цена: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *