Ремонт на покрив на къща в Кръстова вада

Ремонт на покрив на къща в Кръстова вада. СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВА, ЗА ДА УДЪЛЖИТЕ ЖИВОТА МУ
И така, кои са някои от нещата, които можете да направите, за да сте сигурни, че вашият покрив ще получи този пълноценен живот, който заслужава? Някои от най-големите включват: често почистване на вашите улуци, поддържане на покрива ви чист от отломки и всякакви надвиснали клони и гарантиране, че таванът ви е правилно вентилиран.

Обадете ни се за оглед и оферта: 0899 85 75 00

За повечето домове трябва да почиствате улуците си два пъти годишно, за предпочитане след есента, след като листата окапят, и в даден момент през пролетта или началото на лятото, когато дъждовете започнат да стават по-чести и по-тежки.

Ремонт на покрив на къща в Кръстова вада

Разбира се, всичко зависи от това в какъв климат живеете и колко дървета имате около къщата си. Ако къщата ви е заобиколена от зеленина, ще трябва да ги почиствате много по-често, отколкото някой, който живее в пустинята.

запушени улуци
В същия дух, поддържането на покрива ви чист от листа и отломки също ще ви помогне да удължите живота му. Отломките често се натрупват в долини и други кръстовища и могат да задържат вода под себе си, износвайки вашите керемиди и потенциално причинявайки повреда на материалите под тази област.

Можете да ограничите количеството неща, които попадат на покрива ви и във вашите улуци, като се уверите, че клоните ви са подрязани, така че да не висят над покрива ви. Това също може да ограничи риска от повреда, ако клон падне върху покрива ви по време на буря.

Ремонт на покрив и хидроизолация в Кръстова вада

Една област, която може да не се счита за „поддръжка на покрива“, но може драстично да повлияе на живота на вашия покрив, е вентилацията на тавана. Ако вашето таванско помещение няма необходимото количество вентилация, тогава вашият покрив ще задържа топлина, което причинява проблеми по различни начини.

През лятото тази топлина ще износи уплътнителя, който прикрепя керемидите към покрива, а през зимата топлината ще причини кондензация вътре, което може да причини щети от вода в покривната настилка.

Обадете ни се за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *