Ремонт на покрив в Сандански

Ремонт на покрив в Сандански. Правилната изолация на покрива е от съществено значение. Твърде много или твърде малко може да напусне дома ви при неудобни температури. Лошата изолация може да остави дома ви изложен на същества и диви животни. То може също да е отговорно за студените течения и да доведе до увеличаване на сметките за енергия.

Изолацията на покрива е особено важна на места като Сандански, където изпитваме променлив температурен климат с екстремни високи и ниски температури. Когато изолацията на покрива е на препоръчаното ниво, това помага да се поддържа постоянна температура в дома ви, като поддържа топлината навън през лятото и топлината на закрито през зимата.

Ремонт на покрив в Сандански
Ремонт на покрив в Сандански

Когато покривната изолация липсва, таваните могат да изпитат прекомерна топлина, което води до прекомерна кондензация и влага, което може да причини значителни щети на вашия дом. Ето защо, когато планирате ремонт на покрива през есента , е добра идея професионалистът да инспектира всички аспекти на покрива ви, за да идентифицира всички проблеми, преди да се разрастнат.

Свържете се с нас за оглед и оферта относно услугата – ремонт на покрив в Сандански: 

0899 85 75 00

Ремонт на покриви от добра бригада майстори за населени места:

Мелник‎
Сандански‎
Белевехчево
Бельово
Бождово
Виногради
Вихрен (село)
Враня (село)
Вълково
Голем Цалим
Голешово
Горна Сушица
Горно Спанчево
Дамяница
Дебрене (област Благоевград)
Джигурово
Долени
Златолист (област Благоевград)
Зорница (област Благоевград)
Калиманци (област Благоевград)
Катунци
Кашина
Ковачево (област Благоевград)
Кръстилци
Кърланово
Ладарево
Ласкарево
Лебница (село)
Левуново
Лехово
Лешница (област Благоевград)
Лиляново
Лозеница
Любовище
Любовка
Малки Цалим
Ново Делчево
Ново Ходжово
Петрово (област Благоевград)
Пиперица
Пирин (село)
Плоски
Поленица
Рожен (село)
Склаве
Спатово
Стожа
Струма (село)
Сугарево
Хотово
Храсна
Хърсово (област Благоевград)
Черешница
Яново

И така, как да разберете какъв тип изолация за покрива имате и колко ви е необходима? По-долу ще обсъдим често срещаните типове покривна изолация, какво ниво на изолация се препоръчва за домовете в Сандански и как професионалните покриви могат да помогнат.

R-СТОЙНОСТ НА ИЗОЛАЦИЯТА в Сандански


R-стойността е стандартът за измерване на ефективността на изолацията. Той измерва термичното съпротивление или количеството проводим топлинен поток, който изолацията не позволява да премине през него. Колкото по-висока е R-стойността, толкова по-добри са изолационните свойства. R-стойността на даден материал зависи от неговия тип, дебелина и плътност.

Не забравяйте, че изолационните работи трябва да се извършват в съответствие с дадени стандарти.

Препоръчителната R-стойност за изолация варира в различните страни и според това коя част от къщата изолирате. Изискванията за изолация на покрива в Сандански бяха повишени от R-50 на R-60.

Ремонт на покрив в Сандански

По-старите домове често имат лоша изолация на покрива , ако не е добавена нова изолация. В зависимост от това кога е построен домът ви, изолацията на покрива може да бъде толкова ниска, колкото R-10 или еквивалента на 2 инча изолация. За да разберете точното ниво на изолация във вашия дом, най-добре е да получите оценка от професионалист.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *