Ремонт на покриви в Сливен

Ремонт на покриви в Сливен. 5-те най-често срещани причини за течове на покрива. Ако продължавате да се затъвате в проблеми с покрива, тогава знаете, че това може да означава много инвестиране на време и пари. Без значение колко стар е вашият покрив, никога не знаете дали ще има нужда от бърз ремонт или ще има значителна работа.

За да избегнете всякакви предстоящи бедствия и да можете да се справите с проблема навреме, ето 5-те най-често срещани причини за течове на покрива, които трябва да търсите този есенен сезон.

КРАКНАТО МИГАНЕ
Мигащи са парчетата метал под керемидите и на покривните ви фуги. Те са тънки и образуват водоустойчива бариера. В откритата си форма те изглеждат като дълги ламарини, а когато са скрити, отгоре ще има гумено покритие. Ако някое от тези парчета се е спукало , тогава ще разберете дали флашингът ви се е счупил. Пукнатини могат да възникнат от времето, като вятър или дъжд.

Свържете се с нас за оглед и оферта относно услугата – ремонт на покрив Варна: 

0899 85 75 00

Ремонт на покриви в Сливен

КОНДЕНЗАЦИЯ НА ТАВАНА
Можете да забележите теч на тавана, ако забележите мухъл и плесен, които растат в пространството. Таванът също може да има силна миризма – ако усетите нещо мухлясало, тогава най-вероятно водата е попаднала вътре.

Ремонт на покриви в Сливен
Ремонт на покриви в Сливен

Тъй като таванското помещение е най-високата точка в дома, то може да се окаже в капан между вътрешната и външната температура. Когато се съединят при екстремни климатични условия, тогава се образува конденз.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОКРИВА ТВЪРДЕ МНОГО
Няма начин да се определи дали прекаленото използване на покрива е причината за теча. Не рискувайте и не излизайте прекалено много на покрива – може да е опасно. Материалите за покриви са доста крехки, така че не бихте искали да стъпите върху вече напукано уплътнение или важен покривен елемент. Вместо това, не позволявайте покривът ви да се влоши и наемете добре квалифициран покривен екип, който ще защити дома ви и ще добави стойност.

Фирма за ремонт на покриви в Сливен

СЧУПЕНИ ХЕРПЕС ЗОСТЕР
Времето също може да причини хаос на херпес зостер. Когато херпес зостер е счупен, той е лесен за идентифициране. Тъй като керемидите са външният слой на вашия покрив, можете да видите дали липсват такива, като откриете различни на цвят петна. Също така, след голяма буря може да намерите керемидите в двора си.

ЗАПУШЕНИ УЛУЦИ
Ако вашите улуци са запушени , може да забележите листа, които стърчат от улука на покрива ви. Може също да искате да проверите дали има липса на вода, която тече от водосточната тръба, когато вали.

Цена за ремонт на покрив в Сливен

Вашите улуци трябва да накарат водата да се отдалечи от покрива ви. Когато се блокират, те спират движението на водата. В резултат на това дъждовната вода ще се увеличи в една част на покрива, което води до голяма вероятност тя да проникне през пукнатините.

Ако покривът ви тече, може да има различни причини за това. Списъкът по-горе описва някои от най-често срещаните течове на покрива, но може да не сте в състояние сами да определите причината. За щастие има много фирми за покриви, които ще се радват да разгледат вашия покрив и да разрешат всички проблеми. Не забравяйте да потърсите признаци на проблем и след това говорете с експерт за това.

Извършваме ремонт на покриви в цялата област Сливен

Община Котел
Мокрен, Боринци, Братан, Градец, Дъбова, Жеравна, Катунище, Кипилово, Котел, Малко село, Медвен, Нейково, Орлово, Остра могила, Пъдарево, Седларево, Соколарци, Стрелци, Тича, Топузево, Филаретово, Ябланово

Община Нова Загора
Асеновец, Баня, Богданово, Брястово, Бял кладенец, Дядово, Езеро, Еленово, Загорци, Каменово, Караново, Коньово, Кортен, Крива круша, Любенец, Любенова махала, Млекарево, Научене, Нова Загора, Новоселец, Омарчево, Пет могили, Питово, Полско Пъдарево, Прохорово, Радево, Радецки, Сокол, Стоил войвода, Събрано, Съдиево, Съдийско поле, Ценино

Свържете се с нас за оглед и оферта относно услугата – ремонт на покрив Варна: 

0899 85 75 00

Община Сливен
Биково, Бинкос, Блатец, Божевци, Бозаджии, Бяла, Въглен, Гавраилово, Гергевец, Глуфишево, Глушник, Голямо Чочовени, Горно Александрово, Градско, Драгоданово, Желю войвода, Зайчари, Злати войвода, Изгрев, Ичера, Калояново, Камен, Кермен, Ковачите, Крушаре, Малко Чочовени, Мечкарево, Младово, Николаево, Новачево, Панаретовци, Раково, Самуилово, Селиминово, Скобелево, Сливен, Сотиря, Средорек, Стара река, Старо село, Струпец, Тополчане, Трапоклово, Чинтулово, Чокоба

Община Твърдица
Близнец, Боров дол, Бяла паланка, Жълт бряг, Оризари, Сборище, Сърцево, Твърдица, Червенаково, Шивачево

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *