Ремонт на покрив в Стамболийски

Ремонт на покрив в Стамболийски. Керемиди: опциите. Какъв тип керемида да изберете? Преминаваме през опциите. Има голям избор, когато става въпрос за избор на правилната керемида за вашия проект. Факторите, които трябва да имате предвид, включват стил на къща, вид, който искате да постигнете, наклон на покрива, съображения за планиране и бюджет.

Керемиди

Глинени керемиди
Глинените керемиди са трудни за победа по характер и външен вид. Те могат да придадат истинска привлекателност на дома. Продуктите се предлагат в различни нюанси от червени и оранжеви до сиви и сини.

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Повечето производители предлагат 30-годишна гаранция за глинени плочки, въпреки че те могат да издържат над 60 години. Необходимата поддръжка за глинени керемиди е ниска, въпреки че странната може да се спука с времето и да се нуждае от подмяна. Не забравяйте да запазите няколко резервни.

Ремонт на покрив в Стамболийски

Докато глинените керемиди са в по-скъпия край на скалата за покупки, има набор от ценови опции. Ръчно изработените глинени плочки обикновено струват два пъти повече от машинно направените версии.

Глинените продукти са едни от най-добрите керемиди за покриви с висок и умерен наклон. Естествените материали, използвани в производството, правят тези плочки екологичен избор, особено ако е местна глина. Нещо повече, естествените свойства на глината осигуряват добра стабилност на цвета, така че плочките няма да избледняват с времето.

Ако съпоставяте ново разширение с имот от епоха, глинените плочки могат да бъдат чудесен вариант. Служителите по планиране на съвета често предпочитат глинени продукти, особено в защитени зони и за сгради, включени в списъка.

Бетонови керемиди
Бетонните керемиди са по-достъпен вариант. Има набор от ценови точки, които да отговарят на повечето бюджети. Бетонните плочки са много издръжливи и могат да издържат от 50 до 60 години.

Фирма за ремонт на покрив в Стамболийски

Фабрично изработени с постоянен цвят, размер и покритие на повърхността, опциите включват обикновени плочки, плочки в стил шисти, традиционни плочки в цвят теракота и цял набор от профили и взаимосвързани профили.

Еднаквите размери ги правят по-лесни за поставяне в сравнение с ръчно изработените глинени плочки или плочки. Това ускорява времето за полагане и намалява разходите за труд. Циментовите плочки изискват ниска поддръжка и са много устойчиви на замръзване, така че студеното време няма да доведе до напукване.

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

От друга страна, на бетона липсват фините вариации в цвета, наблюдавани при естествените материали, като глина или шисти. Докато повечето са оцветени докрай сега, завършеният вид се постига с покритие, което може да избледнее с времето. Освен това бетонните плочки абсорбират повече вода от глината, така че са по-податливи на петна и плесен.

Бетонните плочки се предлагат в различни размери, но обикновено са по-големи и по-тежки от глинените. Това може да затрудни постигането на детайли, например около комина.

Естествени керемиди от шисти
Издръжливост, устойчивост на замръзване и дълъг живот до 100 години са други ключови предимства.

Майстори за ремонт на покрив в Стамболийски

Покривите от шисти изискват наклон от 30 градуса или повече, нищо с по-малък наклон не е подходящо. Ако живеете в район, където преобладава шисти, той може да бъде посочен от местния орган за планиране, за да се вмести в местния контекст.

От друга страна, керемидите от шисти са изключително тежки и може да се наложи покривната конструкция да бъде подсилена, преди да могат да бъдат монтирани. Може би не е изненада, че покривите от шисти могат да бъдат скъпи за инсталиране.

Фиброциментови покривни плочи
Покривната плоча от синтетичен фиброцимент предлага по-рентабилна алтернатива на естествените плочи от шисти. Те са направени с постоянна дебелина, така че за разлика от традиционните покривни плочи не се нуждаят от сортиране по дебелина, за да покрият покрив. Фиброциментовите плочи се предлагат в текстурирани и гладки покрития и могат да предложат убедителна алтернатива на истинското нещо.

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

С цените, започващи от под 10 лева за плоча (подобно на испанската плоча), голяма част от спестяванията идват от лесната инсталация, а не от продукта. По принцип консистенцията на продукта ще спести време на вашия покривен майстор. Ако са произведени в Обединеното кралство, има полза за околната среда, тъй като няма нужда да се доставят от Европа или хиляди мили през Атлантическия океан.

Ремонт на покрив в Стамболийски

Метален покрив
Металните покриви стават все по-популярни поради своята издръжливост, енергийна ефективност и естетически вид. Медта и цинкът са първокласни материали и могат да дадат истинско уоу фактор на разширението на дома. Други опции включват алуминий и поцинкована стомана.

Металните покриви са изключително здрави и издръжливи, издържат 40-70 години. Освен това, той е многофункционален и може да се монтира на терени до 10 градуса, като същевременно остава водоустойчив. Това го прави подходящ за едноетажни разширения с нисък наклон.

Регенерирани плочки и плочи
Регенерираните покривни плочи и керемидите могат да бъдат перфектно съвпадение за разширение на старинен имот или проект за обновяване, безпроблемно съчетавайки старо с ново. Те придават незабавен характер и автентичност. Плюс това, това е щадяща планетата алтернатива на закупуването на нови.

Плочките и плочите, запазени от проект за разрушаване, вероятно все още ще имат много живот в тях, въпреки че трябва да сте сигурни, че можете да получите достатъчно от същия тип регенерирана плочка, за да свършите работата.

Цена за ремонт на покрив в Стамболийски

Специалистите по спасяването разполагат с разнообразие от регенерирани машинно изработени и традиционни ръчно изработени декоративни продукти, като висящи плочки с бик нос.

Имайте предвид, че регенерираните плочки могат да варират по размер и цвят, което ги прави по-трудоемки и скъпи за инсталиране. Те също така ще трябва да бъдат монтирани в съответствие с настоящите стандарти, независимо на колко години са.

С широкия избор от налични покривни керемиди, изборът може да се почувства огромен. Но изборът на правилната керемида за вашето разширение е жизненоважен.

Работим и ремонт на покриви и в по-малките населени места: Йоаким Груево, Куртово Конаре, Ново село, Стамболийски, Триводици

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *