Откриване на течове на покрива

Откриване на течове на покрива. Неоткрит теч на покрива може да причини големи щети на покрива и интериора ви. Дори малка пукнатина във вашият покрив може да позволи на водата да капе и да насити подложката ви. При достатъчно време това може да повреди покрива ви и да намали живота му. Като водеща покривна компания

Нашата услуга за откриване на течове на покрива


Първото нещо, което установяваме е наличието на теч от покрива. В някои случаи причината за повредата може да е от кондензация в HVAC, спукана тръба или проблеми с вашата водопроводна система. След като установим, че няма други възможни причини за мокрото петно, ще разберем как водата е влязла в дома ви. Има много възможности. Например, пирон за керемида може да се е отдръпнал и да е срязал горната керемида. През малкия отвор може да влезе много вода.

Откриване на течове на покрива
Откриване на течове на покрива

Друга възможност може да е лоша мигаща инсталация. Обшивката е метална лента, която предпазва ръбовете, фугите и други уязвими зони на вашия покрив. Ако има грешки по време на монтажа на мига, ще има празнини, където водата може да влезе във вашия покрив.

Откриване на течове на покрива

Вашият покрив може също да има пукнатини около водопроводен отвор. Гуменият ботуш запечатва вентилационния отвор на водопроводната инсталация, но повредата от времето може да доведе до спукване на този гумен ботуш, проправяйки пътя за навлизане на вода. Като един от най-опитните местни майстори на покриви в нашия район, ние ще определим коя от тези ситуации е истинската причина за теча на вашия покрив.

Защо да се доверите на покривните услуги


Можете да ни се доверите, за да ремонтираме покрива ви и да предотвратим повредата на дома ви от течове на покрива, благодарение на нашия опит и квалификация. Ние помагаме на местни собственици на жилища повече от 25 години и този опит ни позволява лесно да разпознаваме признаците и причините за течове на покрива. В допълнение, ние спечелихме GAF Master Elite® сертификат за изпълнител. Изискванията за получаване на този сертификат са толкова трудни, че само най-добрите 3% от всички покривни компании в страната са го получили.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *