Най-проблемните зони на покрива

Най-проблемните зони на покрива. Инспекцията на покрива трябва да е на първо място в списъка с приоритети за поддръжка на вашия дом. Инспекциите ви позволяват да изпреварите течовете, спестявайки ви от скъпи щети. Можете да направите своя собствена проверка, като извършвате редовни визуални проверки от земята. Ако забележите някакви проблеми, потърсете помощта на реномирани майстори на покриви като Arry’s Roofing за по-задълбочена проверка. Също така трябва да ни се обаждате поне два пъти годишно за професионален преглед, особено преди и след зимата. Ето покривните зони, върху които трябва да се съсредоточите:

Покривни керемиди

Най-проблемните зони на покрива
Най-проблемните зони на покрива


Огъващите се или деформирани покривни керемиди обикновено показват проблем с вентилацията. Когато горещ, влажен въздух попадне в капан на тавана ви, той може да нагрее долната страна на керемидите. Това ги кара да се извиват или извиват, което осигурява по-лесно влизане за течове. Освен това потърсете тъмни петна по покрива си, които са причинени от липсващи керемиди, тъй като този проблем оставя подложката изложена на елементите.

Улуци


Вашите улуци са ключов компонент от вашата покривна система и играят решаваща роля за поддържането на дома ви сух и без повреди. За съжаление, те могат лесно да се запушат с отломки. Когато това се случи, водата може да се натрупа обратно върху покрива ви и да проникне през керемидите. Водата също може да се събере около основите на дома ви и да причини щети. Важно е да почиствате улуците си поне два пъти годишно, за да предотвратите запушване и свързаните с това щети. Като алтернатива можете да инвестирате в система за защита на улуци, за да предпазите системата си от запушване през всички сезони.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *