Ремонт на покрив Варна

Ремонт на покриви Варна

Извършваме цялостни ремонти на покриви във Варна и Варненска област. Ние сме фирма за ремонт на покриви във Варна и цялата област, подменяме стари конструкции, полагаме и пренареждаме керемиди, битуимни керемиди, полагаме хидроизолация, подменяме улуци, обшивки. Ние сме фирма за ремонт на покриви във Варна и сме с над 15 години опит в ремонтирането на покриви, изключително опитни. Доверете се на професионалисите в бранша и заложете на доброто качество и изпълнение, ще останете доволни от нашите услуги и качеството ни на работа.

Свържете се с нас за оглед и оферта относно услугата – ремонт на покрив Варна: 

0899 85 75 00

Хидроизолация на покриви Варна

Полагаме хидроизолация на сгради с равен покрив, където има нужда от точно такъв тип изолация, разбира се всичко зависи от нуждите на клиента и сградата, всичко можем да договорим след оглед и посещение на мястото на обекта.

Ремонт на покриви Варна цени

Цената за ремонт на покрив Варна се определя от няколко факрора и се смяна на квадратен метър, абсолючтно винаги се налага оглед на мястото и измерване на покрива или чрез скица или чертеж. Правим оглед на мястото след което нашият технически ръководител дава конркетна оферта с цена валидна определено време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.