Ремонт на покриви

Предлагаме качествени ремонти на покриви и покривни конструктции в цяла България. Работим качествено и си вършим работата с удоволствие.

Ремонтни услуги включват:

Хидроизолация
Полагане на хидроизолация в жилищни сгради, блокове!

Пренареждане на керемиди
Поради някакви обстоятелства или от времето, вашите керемиди са се разместитли, ние ще ги пренаредим и поправим покривната конструкция, ако има нужда.

Изграждане на нов покрив
Използваме широк набор от конструкции- дървени покривни конструкции, скатни или ламаринени, наклонени, двукрилни или многокрилни, според нужните и избора на клиентите ни!

Улуци и обков
Подмяна, монтаж, поддръжка и вкарване в експлоатация.

Ремонти на покриви

Имате нужда от ремонт на покрива на вашата сграда, поради течове и влага, ние ще направим оглед, ще дадем конкретна цена и оферта за ремонта на вашият покрив. Ще предложим различни варианти спрямо ситуацията и проблема и ще изпълним всичко в срок, срямо метеорологичните условия и договора за изпълнение.

Ремонт на покрив цена

Цената се определя от услугата, която е нужно да се извърши, дали ще бъде хидроизолация на покрив, подмяна на керемиди, изграждане на покривна констуркция или смесица от няколко услуги.

Фирма за ремонт на покриви

Нашата фирма се занимава от няколко години с ремонти и подмяна на покриви, керемиди и хидроизолация, при нас работят добри кадри, които си вършат работата с хъс и ентусиазъм.

Ремонт на покриви цени

Ако ни наемете да ремонтираме повече квадратни метри покриви и покривни конструкции, бихме могли да договорим по-добри условия, на база количеството и обема на работа.