Ремонт на покриви в Пловдив

Фирма за ремонт на покрив Пловдив

Ние сме фирма за ремонт на покриви в Пловдив, работим бързо и качествено, планираме добре работата си и сме отдадени в това, което правим. Обадете ни се за оглед и консултация за ремонт на вашият покрив. Ремонтираме покривни конструкции, сменяме керемиди, полагаме хидроизолация и много други услуги свързани с покривите и ремонтите на покриви.

Искате да ремонтитрате покрива на вашата къща, полагане на хидроизолация на покрив на жилищна сграда, блок.

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Полагане на хидроизолация и ремонт на жилищни блокове в Пловдив

Използването на битумни мембрани е едно от най-добрите и и най-използваните решения за хидроизолация и ремонт на покриви в България и по цял свят. Предимството на битумната (рулонната) хидроизолация пред разливната (мазаната) хидроизолация е, че всъщност битумните мембрани са произведени в завод със специални сертификати от химическата индустрия , по специални стандарти и лабораторно тествани за издръжливост, а разливната хидроизолация няма такъв контрол, и се подготвя на обекта.

Ремонт на покриви в Пловдив
Ремонт на покриви в Пловдив

Хидроизолация на покриви Пловдив цени

С над 20 години опит в покривите и ремонтите, можете да ни се доверите с почти всеки проект от поддръжка на покриви и малки ремонти до системи за възстановяване на покриви и пълна подмяна на покрива, покривната конструкция и т.н.. Нашите майстори от бригадата за ремонт на покриви са сертифицирани от най-добрите имена в покривите и нашата репутация за предоставяне на отлично качество при изпълнението, кара нашите клиенти да се връщат отново и отново.

Нашите покривни услуги при ремонт на покрив в Пловдив включват:

Жилищни покриви : Вашият покрив предпазва Вас и Вашето семейство от времето, както дъжд, така и слънце. От монтаж и подмяна до дребни ремонти на течове, ние ви покриваме!


Търговски покриви : Нашите опитни майстори са добре запознати с поддръжката на търговски покриви, инспекции, ремонти и подмяна на бизнес и промишлени сгради. Освен това предлагаме нова покривна конструкция и сме оборудвани за монтаж на метални покриви, покриви от керемиди, еднослойни покриви, вградени покриви, модифицирани битумни покриви и други покривни системи.

Свържете се с нас за оглед и оферта на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Ремонт на покриви като цяло

От незначителни течове на покрива до големи щети от буря, Момчетата в синьо са тук, за да отговорят на нуждите от ремонт на жилищни покриви. Важно е бързо да се отстранят течовете, за да се смекчат по-нататъшните щети от вода, така че свържете се с нас днес!

Откриване и ремонт на течове на плосък покрив в Пловдив

Не е необходимо вашият плосък покрив да тече! Разполагаме с необходимия опит не само да локализираме теча на вашия покрив, но и да го коригираме правилно! Обадете ни се днес и ни позволете да оценим теча на вашия покрив и да ви предоставим опциите, от които се нуждаете, за да направите правилния избор

Възстановяване на плосък покрив и метален покрив : Можете да удължите текущия живот на вашия покрив с до 10 години, като възстановите вашия плосък или метален покрив със система за покривно покритие, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Поддръжка на покрива : Поддръжката е важен елемент за една успешна покривна система. Ако ни позволите да обслужваме и инспектираме вашия покрив често, това ще гарантира, че ще остане здрав и потенциалните проблеми ще бъдат отстранени!

Улуци : Ако вашите улуци не се поддържат или монтират правилно, те могат да причинят преливане или натрупване на дъждовна вода, което да доведе до повреда от вода на вашия настил, покрив или основа.

Хидроизолация на покриви в Пловдив

При професионален ремонт и полагане на хидроизолация на покриви в Пловдив на жилищни сгради или офис сгради, от съвестни и квалифицирани монтажници на хидроизолация, заваряването ( залепването) на отделните листове битумна хидроизолация става по специална технология.

Чрез тази технология положените отделни листове хидроизолация стават едно цяло, като килим при който не трябва да има отстояние и разминавания между отделните листове, тази процедура позволява на водата да не попада в проликите. И по този начин се съхранява и не може да намокри и навлажни плочаката на блока.

Според производителите битумните хидроизолационни материали, са одобрени и приети от различните държави със сетификат за ползване, като се избягват радиоактивните елементи на веществата, да вредни емиции и без вредни вещества.

Битумните мембрани са с голяма трайност и издръжливност при високи и ниски температури, гъвкави са и водонепропускливи. Рулонната битумна хидроизолация се полага с газопламъчно заваряване, според какъв е наклона на покрива. За да се намали риска от пропускане на вода и влага, бордовете трябва да се наслагват един върху друг и да се загръшат, комините, и другите елементи на покрива.

Ремонт на покриви цени Пловдив

Обадете ни се за оглед и оферта, за да определим цената спрямо обекта и нуждите Ви, най-точна и реална цена можем да дадем само след оглед!

Изберете качеството на достъпни цени

Един от най-важните елементи от структурата на вашия дом е покривът. Да се ​​уверите, че имате правилния покрив, е наложително, за да защитите вас и вашето семейство от суровото време и да поддържате структурната цялост на вашия дом. Жителите на Плодив знаят, че суровите зими и горещите лета могат да се превърнат в голяма трудност, ако домът ви не е проектиран правилно. Вашият покрив е един от най-важните – но лесно пренебрегвани – компоненти на къща, която може да издържи на екстремни метеорологични условия.

Свържете се с нас за оглед и оферта на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Ремонт на покрив в Асеновград
Ремонт на покрив в Брезово
Ремонт на покрив в Калояново
Ремонт на покрив в Карлово
Ремонт на покрив в Кричим
Ремонт на покрив в Куклен
Ремонт на покрив в Лъки
Ремонт на покрив в Марица
Ремонт на покрив в Перущица
Ремонт на покрив в Пловдив
Ремонт на покрив в Първомай
Ремонт на покрив в Раковски
Ремонт на покрив в Родопи
Ремонт на покрив в Садово
Ремонт на покрив в Сопот
Ремонт на покрив в Стамболийски
Ремонт на покрив в Съединение
Ремонт на покрив в Самоков
Ремонт на покрив в Своге
Ремонт на покриви в Сливница
Ремонт на покриви в Чавдар
Ремонт на покриви в Челопеч

Асеновград Асеновград, Бачково, Боянци, Бор, Врата, Горнослав, Добростан, Долнослав, Жълт камък, Златовръх, Избеглии, Нови извор, Изворово, Козаново, Конуш, Косово, Леново, Лясково, Мостово, Мулдава, Нареченски бани, Новаково, Орешец, Патриарх Евтимово, Стоево, Сини връх, Тополово, Три могили, Узуново, Червен
Брезово Бабек, Борец, Брезово, Върбен, Дрангово, Зелениково, Златосел, Отец Кирилово, Пъдарско, Розовец, Свежен, Стрелци, Сърнегор, Тюркмен, Чехларе, Чоба
Калояново Бегово, Главатар, Горна махала, Долна махала, Дуванлии, Дълго поле, Житница, Иван Вазово, Калояново, Отец Паисиево, Песнопой, Ръжево, Ръжево Конаре, Сухозем, Черноземен
Карлово Баня, Бегунци, Богдан, Васил Левски, Ведраре, Войнягово, Горни Домлян, Домлян, Дъбене, Иганово, Калофер, Каравелово, Карлово, Климент, Клисура, Куртово, Кърнаре, Марино поле, Московец, Мраченик, Певците, Пролом, Розино, Слатина, Соколица, Столетово, Христо Даново
Кричим Кричим

Ремонт на покриви в Асеновград

Видове покриви

Ние не сме универсална фирма за покриви. Имаме широка гама от материали, цветове и стилове, които да отговарят на вашите уникални покривни нужди. Нашата линия от качествени материали включва вашите любими:

Ремонт на асфалтови керемиди в Пловдив


В момента асфалтовите керемиди са най-популярният вид покривен материал за жилищни сгради. Когато търсите монтаж или ремонт на вашия покрив от асфалтови керемиди, определено се нуждаете от опитен професионалист. Асфалтовите керемиди се предлагат в два основни вида: фибростъкло и органични. Най-популярните керемиди са тези от фибростъкло.

Това може да се дължи на факта, че те са по-евтини и по-лесни за производство от органичните херпес зостер, което ги прави по-рентабилни за собственика на жилище. Органичните керемиди съдържат около 40% повече асфалт от алтернативата от фибростъкло. Това ги кара да тежат повече и им дава отлична издръжливост и устойчивост на издухване. За да обсъдим вашите опции за асфалтов покрив, обадете ни се днес!

Поркив Decra

Покривът DECRA добавя уникална елегантност към всеки дом, с дългогодишна репутация за ефективност, дълготрайност и гъвкавост DECRA Tile е идеална алтернатива на традиционните продукти за плочки повече от 50 години. Издръжлива и лека, Decra Tile е проходима и не изисква почти никаква поддръжка. Предлага се в пет нови цветови варианта, вие имате възможност да проектирате и създадете покрив, който да отговаря на вашите вкусове и нужди.

Ремонт на метален покрив в Пловдив

недефиниранМеталният покрив е издръжлив, огнеупорен и почти не изисква поддръжка. Освен това са енергийно ефективни; металът отразява топлината и блокира пренасянето й в тавана. Изследване на Центъра за слънчева енергия на Флорида през 1985 г. показа, че металът абсорбира 34 процента по-малко топлина от асфалтовите керемиди, а собствениците на жилища, които преминават към метални покриви, съобщават, че спестяват до 20 процента от сметките си за енергия.

Покрив от шисти

Покривът от шисти предлага много естествен вид и може да бъде положен в различни шарки. Предимствата на шистите са идентични с тези на керемидата: много дълъг живот, добра противопожарна защита, ниска поддръжка и неуязвимост за гниене и насекоми. Предлага се в добра селекция от размери и цветове, въпреки че цветовете са ограничени до тези, които се срещат в природата.

Ремонт да дървена кострукция и дървен поркив в Пловдив

Дървеният покрив предлага естествен вид с много характер. Поради вариации като цвят, ширина, дебелина или изрязване на дървото, няма два еднакви покрива. Дървото предлага и някои енергийни предимства: помага за изолацията на тавана и позволява на къщата да диша, циркулирайки въздух през малките отвори под редовете от филц, върху които са положени дървени шиндли.


Куклен Гълъбово, Добралък, Куклен, Руен, Цар Калоян, Яврово
Лъки Балкан махала, Белица, Борово, Джурково, Дряново, Здравец, Лъкавица, Лъки, Манастир, Четрока, Югово
Марица Бенковски, Войводиново, Войсил, Граф Игнатиево, Динк, Желязно, Калековец, Костиево, Крислово, Маноле, Манолско Конаре, Радиново, Рогош, Скутаре, Строево, Трилистник, Труд, Царацово, Ясно поле 0 19 19
Перущица Перущица
Пловдив Пловдив
Първомай Брягово, Буково, Бяла река, Виница, Воден, Градина, Добри дол, Драгойново, Дълбок извор, Езерово, Искра, Караджалово, Крушево, Поройна, Православен, Първомай, Татарево
Раковски Белозем, Болярино, Момино село, Раковски, Стряма, Чалъкови, Шишманци
Родопи Белащица, Бойково, Браниполе, Брестник, Брестовица, Дедово, Златитрап, Извор, Кадиево, Крумово, Лилково, Марково, Оризари, Първенец, Ситово, Скобелево, Устина, Храбрино, Цалапица, Чурен, Ягодово
Садово Ахматово, Богданица, Болярци, Караджово, Катуница, Кочево, Милево, Моминско, Поповица, Садово, Селци, Чешнегирово
Сопот Анево, Сопот
Стамболийски Йоаким Груево, Куртово Конаре, Ново село, Стамболийски, Триводици
Съединение Голям чардак, Драгомир, Любен, Малък чардак, Найден Герово, Неделево, Правище, Съединение, Царимир, Церетелево
Хисаря Беловица, Красново, Кръстевич, Мало Крушево, Михилци, Мътеница, Ново Железаре, Паничери, Старо Железаре, Старосел, Хисаря, Черничево

Свържете се с нас за оглед и оферта на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Хидроизолация на покриви Пловдив

Нарушения на хидроизолацията
Дори привидно незначителни следи от влага могат да предвещават проблем с хидроизолацията. Примерите включват:

 • мехури или лющена боя;
 • мухъл, плесен и вегетативен растеж;
 • влага или струйки вода;
 • петна и ръжда;
 • миризми;
 • ефлоресценция или бели прахообразни отлагания;
 • напукани стени; и
 • дървесно гниене.
 • Свързаното с влагата влошаване става по-скъпо за ремонт, колкото по-дълго е оставено да прогресира. Воденето на запис на симптомите на проникване на вода е важно за установяване как, къде и кога влагата прониква в хидроизолационната система. План за действие за признаци на навлизане на вода може да включва шест стъпки.

Хидроизолация на покриви Пловдив

 1. Прегледайте историята на течовете.
  Важно е да се отбележи как сградата реагира на метеорологичните явления, като висока влажност, дъжд или сняг. Температурните колебания влияят върху строителните материали, така че всички корелации с наблюденията на влагата трябва да се записват.

Ако течът е по-голям след дъжд, вероятната причина е повърхностният отток. Трябва да се проверят фугите между стени и плочи, както и тръбопроводите. Въпреки това, когато течът е постоянен ( т.е. не е свързан с дъжд), той може да бъде причинен от водопровод – или питейна, или санитарна канализация. Дори съседен изкоп или конструкция за запълване може косвено да доведе до изтичане чрез причиняване на различни пукнатини при слягане или промяна на водния поток.

Когато течът възникне след използване на определено оборудване в кухня или механично помещение, трябва да се извършат тестове за използване, за да се идентифицира дефектният компонент. Ако водата бълбука между фундаментната стена и плочата, проблемът може да е в покачващите се нива на подпочвените води или в комбинация от подпочвени води и повърхностен отток. Внезапните бури могат да прелеят комбинираната санитарна и дъждовна канализация, повишавайки нивото на подземните води. Запушени или неадекватни дренажи по периметъра/основата също могат да допринесат за проблема.

Цена за хидроизолация на покрив в Пловдив

 1. Идентифицирайте източника на вода.
  Воден тест може да определи кой тип вода изтича. Ако водата съдържа хлор, това е питейна (питейна) вода и източникът вероятно е водопроводен теч. Ако водата има висок брой колиформи ( напр. бактерия e.coli), проблемът е канализационната отпадъчна тръба. Ако водните тестове са отрицателни и за двете по-горе, това най-вероятно е подпочвена или дъждовна вода.
 2. Изключете околната влага.

След няколко дни, ако листът е мокър от страната, която гледа към стената, най-вероятно проблемът е проникването на вода през повърхността на стената. Ако се появи влага от страната, обърната към вътрешността на стаята, кондензът може да е причината за наблюдаваната влага, която може да бъде решена чрез регулиране на HVAC оборудването или подобряване на вентилацията.

 1. Определете мястото на теча.
  Водата е измамно мигрираща – мястото, където се наблюдават петна или пукнатини, може да бъде доста отдалечено от мястото на навлизане на водата. Записването кога, къде и при какви условия са налице признаци на влага може да помогне за определяне на пътя за достъп на водата. Оригиналните изпълнени чертежи и строителните спецификации дават указания за потенциални слаби места в хидроизолационната система.

Хидроизолация на къща или жилищна сграда в Пловдив

Тестването без разрушаване може да бъде полезно за идентифициране на местата на течове. Тестовете за наводнения насищат зона, като например обратния насип при фундаментна стена, за да създадат условия, благоприятни за проникване на влага. След това могат да се отбележат и адресират недостатъците на хидроизолацията. Добавки, като оцветители или аромати, включени във водата при теста за наводнение, могат да помогнат за идентифициране на течове, които иначе са трудни за откриване.

След като разследването определи вероятно местоположение, проучвателните отвори и тестовите сонди могат да потвърдят източника на теча.

 1. Отстранете теча.
  Курсът на коригиращи действия може да включва подобрения на дренажа, инжектиране на вътрешни повърхности и водни бариери при прониквания.

Подобрения в дренажа
Течовете на дъждовна вода често могат да бъдат разрешени чрез пренасочване на водата далеч от основата. Зоните за ремонт включват:

 • неправилно свързани водачи и улуци;
 • разширения на водосточна тръба твърде близо до фундаментните стени;
 • запушени покривни сифони и улуци;
 • мигащи повреди в басейни или сеялки;
 • разрушаване на дилатационни фуги на площади и пешеходни тунели;
 • изтичащи подземни резервоари за съхранение на нефт, причиняващи разпадане на мембраната;
 • утаяване на обратно насипване, насочващо повърхностните води към основите;
 • неправилен дренаж и уплътнения на стълбища, прозоречни кладенци и отвори; и
 • недостатъчен подземен дренаж.
 • Инжектиране на вътрешни повърхности


Разрешаването на пукнатини чрез инжектиране с епоксидни, хидрофобни или хидрофилни смоли може да бъде икономичен начин за решаване на малки проблеми с хидроизолацията без изкопни работи и реконструкция. Този подход обаче разчита на проба-грешка, тъй като е почти невъзможно да се знае какви са условията от другата страна на стената, без да се види от първа ръка.

В един анекдот от изпълнител на хидроизолация, инжекции са използвани за отстраняване на повреди в аквариумен резервоар. Работата надхвърли бюджета, тъй като бяха необходими все повече и повече материали за запълване на пукнатини. Когато екипът най-накрая приключи и се опита да напълни отново резервоара, нищо не се случи. Уплътнителят беше проникнал директно във водната система, запълвайки тръбопроводите и запушвайки помпата.

Хидроизолация на жилищна сграда/блок в Пловдив

Разходите за ремонт далеч надвишават първоначалния бюджет на проекта. Урокът – когато инжектираните материали имат потенциала да проникнат в подповърхностни системи, вероятно е най-добре да се вземат известните разходи за проучване, разкопки и ремонт пред неизвестните разходи за сляпо инжектиране.

Водни бариери при прониквания.
При проникванията трябва да се монтира подходяща защита от влага, включително уплътнители. Въпреки това, освен ако проблемите с влагата не бъдат спрени при техния източник, такива бариери могат да служат само за пренасочване на водата към друга слаба точка. Добрата цялост на уплътнителя е важна, но всъщност това е второстепенно условие за хидроизолация. Основната мярка е да се контролира нивото на влага.

 1. Поправете повредата
  След като течът бъде разрешен и влошаването е спряно, може да се наложи повреда от вода на стени, тела и облицовки. В бетонни конструкции, където проникването на вода е довело до корозия на армировката, стоманата трябва да бъде ремонтирана и запечатана, последвано от нанасяне на съвместим бетонов разтвор за закърпване. Мигриращите инхибитори на корозия, интегрирани в сместа за закърпване или приложени като повърхностен уплътнител, могат да осигурят допълнителна защита на конструкцията.

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

За външни площи, включително площади, тротоари и озеленяване, може да е необходима известна рехабилитация след възстановяване на хидроизолацията. Ако ремонтните дейности са включвали изкопни работи или ако течове са повредили арматура или са разместили павета, тогава външните покрития и насаждения може да се наложи да бъдат реконструирани. Части от фасадата също може да изискват рехабилитация.

Когато течовете мигрират в обитаваното пространство или произхождат от закрита зона, може да се наложи подмяна на повредени от водата гипсокартон, облицовка, боя, таванни плочки, подови настилки и тела, след като бъде инсталирана новата хидроизолационна система. Влагата също може да доведе до развитие на мухъл –
опасност за здравето, която може да изисква професионално отстраняване и почистване.

Колкото по-дълго е оставено течът да протича без контрол, толкова по-мащабно може да стане основното влошаване. Спирането на незначителен теч е много по-лесно от възстановяването на щетите, произтичащи от голям.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *