Ремонт на покриви в Пловдив

Фирма за ремонт на покрив Пловдив

Ние сме фирма за ремонт на покриви в Пловдив, работим бързо и качествено, планираме добре работата си и сме отдадени в това, което правим. Обадете ни се за оглед и консултация за ремонт на вашият покрив. Ремонтираме покривни конструкции, сменяме керемиди, полагаме хидроизолация и много други услуги свързани с покривите и ремонтите на покриви.

Искате да ремонтитрате покрива на вашата къща, полагане на хидроизолация на покрив на жилищна сграда, блок.

Полагане на хидроизолация и ремонт на жилищни блокове в Пловдив

Използването на битумни мембрани е едно от най-добрите и и най-използваните решения за хидроизолация и ремонт на покриви в България и по цял свят. Предимството на битумната (рулонната) хидроизолация пред разливната (мазаната) хидроизолация е, че всъщност битумните мембрани са произведени в завод със специални сертификати от химическата индустрия , по специални стандарти и лабораторно тествани за издръжливост, а разливната хидроизолация няма такъв контрол, и се подготвя на обекта.

Хидроизолация на покриви в Пловдив

При професионален ремонт и полагане на хидроизолация на покриви в Пловдив на жилищни сгради или офис сгради, от съвестни и квалифицирани монтажници на хидроизолация, заваряването ( залепването) на отделните листове битумна хидроизолация става по специална технология. Чрез тази технология положените отделни листове хидроизолация стават едно цяло, като килим при който не трябва да има отстояние и разминавания между отделните листове, тази процедура позволява на водата да не попада в проликите. И по този начин се съхранява и не може да намокри и навлажни плочаката на блока.

Според производителите битумните хидроизолационни материали, са одобрени и приети от различните държави със сетификат за ползване, като се избягват радиоактивните елементи на веществата, да вредни емиции и без вредни вещества.

Битумните мембрани са с голяма трайност и издръжливност при високи и ниски температури, гъвкави са и водонепропускливи. Рулонната битумна хидроизолация се полага с газопламъчно заваряване, според какъв е наклона на покрива. За да се намали риска от пропускане на вода и влага, бордовете трябва да се наслагват един върху друг и да се загръшат, комините, и другите елементи на покрива.

Ремонт на покриви цени Пловдив

Обадете ни се за оглед и оферта, за да определим цената спрямо обекта и нуждите Ви, най-точна и реална цена можем да дадем само след оглед!

Изберете качеството на достъпни цени

Свържете се с нас на посоченият телефон: 0899 85 75 00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.