Ремонт на покриви в Пазарджик

Ремонт на покриви Пазарджик

Ремонт на покриви в Пазарджик. Нашият екип се занимава от дълги години с ремонт на покриви в Пазарджик и областта. Имаме много години опит в ремонтите на покриви, полагането на керемиди, битумни керемиди, хидроизолация, улуци, обшивки и т.н.

Ремонтираме и изграждане нова конструкция при ремонт на къщи. Полагаме хидроизолация на жилищните сгради и блокове в Пазарджик и отстраняваме проблеми с течове от покрива и влага. Най-често хидроизолацията се слага на сгради с плосък покрив.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Ние обичаме да служим на общността на град Пазарджик и околоните населени места като най-професионалните и ориентирани към клиента майстори на покриви в района. Ние се гордеем с нашата отдаденост към нашите клиенти и нашата общност. Нашият най-висок приоритет като покривачи е да разберем уникалните ситуации на нашите клиенти и да им помогнем да намерят правилното решение за техните проблеми, имайки предвид достъпността.

Ремонт на стар покрив в Пазарджик

Имаме специален екип от представители за поддръжка на клиенти, чиято единствена отговорност е да подкрепят нашите клиенти в техните начинания за покриви. Цялостна подмяна на покрив и покривна конструкция в град Пазарджик.

Един от най-добрите начини да защитите дома и вещите си е да сключите застраховка на покрива си. Покривът на къщата ви трябва да се проверява и поддържа редовно и всяка повреда трябва да се отстранява възможно най-скоро. Ако някога се наложи да подадете иск срещу вашата полица, ние ще ви преведем през вашите реални избори за подаване и разглеждане на иска. Нашият екип от експерти покриви се радва да помогне!

Ремонт на покриви Пазарджик цени

Цените относно ремонта на покриви зависи от какво има нужда клиента, и как трябва да бъде изпълнена услугата, понякога е само подмяна и преднареждане на керемиди, понякога жилищна сграда има нужда от хидроизолация, подмяна на улуци и други.

Ремонт на покриви в Пазарджик
Ремонт на покриви в Пазарджик

Хидроизолация на покриви в Пазарджик

Специалисти сме в хидроизолацията, когато я правим се стараем да е супер качествено изпълнение и да работим с качествени материали за да издържи по-дълго. Хидроизолацията се прави предимно на такива сгради с плосък покрив, жилищни или офис сгради, използват се различни видове хидроизолация, най-добре е след контакт и оглед от наша страна да Ви предложим варианти за работа. Най-разпространена е рулонната хидроизолация, при 90% от панелните блокове използва този тип хидроизолация.

Батак Батак, Нова махала, Фотиново
Белово Аканджиево, Белово, Габровица, Голямо Белово, Дъбравите, Мененкьово, Момина клисура, Сестримо
Брацигово Брацигово, Бяга, Жребичко, Исперихово, Козарско, Равногор, Розово
Велинград Абланица, Алендарова, Биркова, Бозьова, Бутрева, Велинград, Всемирци, Враненци, Грашево, Горна Биркова, Горна Дъбева, Драгиново, Долна Дъбева, Кандови, Кръстава, Пашови, Рохлева, Света Петка, Цветино, Чолакова, Юндола

Ние изграждаме всеки покрив, за да отговаря и надхвърля индустриалните стандарти.

 • Подготовка на повърхността , за да се осигури най-добрата повърхност за работа.
 • Начален ред , за да заключите вашите керемиди на място, за да предотвратите издухване и потенциални течове. Освен това ще забележите видимо по-прави ръбове на покрива, защото не е необходимо рязане.
 • Ремонт/подмяна на всяка счупена, дефектна или изгнила настилка, за да сте сигурни, че покривът ви има повърхност, която може да бъде закована.
 • Леден и воден щит, положен във всички долини и други зони, които може да са склонни към изтичане.
 • Правилната вентилация е необходима за удължаване живота на вашия покрив и за гаранцията на производителя.
 • Правилен надзор и инспекции от нашите теренни надзорници, за да се гарантира, че изработката отговаря на нашите стандарти и пълното удовлетворение на клиента.
 • Несравнимо почистване и премахване на отломки: Нашата цел е да оставим вашия имот по-чист, отколкото беше преди да започнем!

Работим във всички общини и малки населени места в област Пазарджик

Лесичово Боримечково, Динката, Калугерово, Лесичово, Памидово, Церово, Щърково
Пазарджик Алеко Константиново, Априлци, Братаница, Величково, Гелеменово, Главиница, Говедаре, Дебръщица, Добровница, Драгор, Звъничево, Ивайло, Крали Марко, Ляхово, Мало Конаре, Мирянци, Мокрище, Овчеполци, Огняново, Пазарджик, Паталеница, Пищигово, Росен, Сарая, Сбор, Синитово, Тополи дол, Хаджиево, Цар Асен, Црънча, Черногорово, Юнаците
Панагюрище Баня, Бъта, Елшица, Левски, Оборище, Панагюрище, Поибрене, Попинци, Панагюрски колонии, Сребриново

Мнение за ремонт на покрив в Пазарджик

Ззнаем колко е важно един покрив да има висока устойчивост и функционалност. Последното нещо, което искате, е покривът ви да се повреди, тъй като това може да засегне цялата ви къща или бизнес.

За да поддържате качеството на вашия покрив, трябва да планирате годишна оценка на покрива. По този начин можете бързо да уловите проблемите, предотвратявайки прерастването им в най-скъпите ремонти . Майстори за ремонт на покриви в Пазарджик от нашата компания е напълно квалифициран да оцени вашия покрив и да разреши всички потенциални проблеми.

Какво включва оценката за ремонт на покрива?

Когато извършваме оценка на покрива, има определени неща, които търсим, за да гарантираме цялостното качество на вашия покрив. Тъй като времето в Оклахома може да бъде много лошо, вашият покрив може да бъде по-силно засегнат през определени сезони. Вашите покривни материали могат да бъдат повлияни от слънцето или снега, както и от всяко възникващо торнадо.

Когато проверяваме вашия покрив, ние ще разгледаме следните неща :

 • Цялостният му вид
 • Таванските прозорци
 • Комините
 • Турбините
 • Качеството на керемидите или друг покривен материал

Фирма за ремонт на покрив в Пазарджик


Нашият екип от майстори на покриви също ще провери за липсващи части на вашия покрив и дали изглежда има доказателства за теч. В този случай проверката на тавана също е необходима, тъй като това е едно от първите места, които ще бъдат засегнати от течащ покрив.

Насрочете оглед още днес за да можем да ви впишем в графика

Предпазливостта е най-добрият начин за предотвратяване на бъдещи проблеми с покрива. Поддържайки годишни оценки на покрива, можете да бъдете сигурни, че няма да се сблъскате с мащабен основен ремонт на покрива няколко години по-късно. Нашите оценки също така ни дават възможност да се справим с текущите слабости на вашия покрив, включително проблеми с уплътнителя и изолацията.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00.

Когато става въпрос за вашия покрив, няма нищо по-обезсърчаващо от теча. Покривите съществуват, за да осигурят защита от времето; когато не успеят да направят това, това може да бъде изтощително.

Има няколко причини, поради които вашият покрив може да има теч:

Старост : Най-честата причина за течащ покрив е износването от възрастта и повредата от времето. Поддръжка, като почистване на улуци, почистване на покрива и дребни ремонти, може да забави процеса на стареене на покрива, но когато се пренебрегне, покривът е склонен да се повреди по-бързо.

Лоша изработка на покрива и покривната кострукция

Друга причина за повреда на покрива може да е лошото качество на материалите или монтажа от вашия първоначален покривен изпълнител. Ако покривът никога не е бил в правилното състояние, не би било изненада, че в даден момент трябва да се появи теч.


Повреда от буря : Повреда на покрива може да възникне и от природно бедствие или голяма метеорологична буря. Повредите на покривите от бурята обикновено са най-мащабните и сериозни. След като са обслужвали Пазарджик повече от 20 години, нашите техници са запознати с предизвикателствата, породени от климата на нашия щат, и се справят с щетите от бурята с оглед на отстраняване на проблема и защита от повторение в бъдеще.


Пещера Капитан Димитриево, Пещера, Радилово
Ракитово Дорково, Костандово, Ракитово
Септември Бошуля, Варвара, Ветрен, Ветрен дол, Виноградец, Горно Вършило, Долно Вършило, Злокучене, Карабунар, Ковачево, Лозен, Семчиново, Септември, Симеоновец, Славовица
Стрелча Блатница, Дюлево, Свобода, Смилец, Стрелча
Сърница Медени поляни, Побит камък, Сърница

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00.

Нашите услуги за поддръжка на покрива са:


Програмите за поддръжка включват следното:

Проверка на покрива
Отстраняване на отломки
Нанасяне на уплътнител
Оценка на състоянието
Има редица фактори, включени в поддръжката на вашия покрив, от висококачествени материали до чисти улуци.
Освен това покривът, който се поддържа в отлично състояние, оказва влияние върху изолацията на вашия дом и размера на месечните ви сметки за енергия.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *