Ремонт на покриви в Пазарджик

Ремонт на покриви Пазарджик

Нашият екип се занимава от дълги години с ремонт на покриви в Пазарджик и областта. Имаме много години опит в ремонтите на покриви, полагането на керемиди, битумни керемиди, хидроизолация, улуци, обшивки и т.н.

Ремонтираме и изграждане нова конструкция при ремонт на къщи. Полагаме хидроизолация на жилищните сгради и блокове в Пазарджик и отстраняваме проблеми с течове от покрива и влага. Най-често хидроизолацията се слага на сгради с плосък покрив.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Ремонт на покриви Пазарджик цени

Цените относно ремонта на покриви зависи от какво има нужда клиента, и как трябва да бъде изпълнена услугата, понякога е само подмяна и преднареждане на керемиди, понякога жилищна сграда има нужда от хидроизолация, подмяна на улуци и други.

Хидроизолация на покриви в Пазарджик

Специалисти сме в хидроизолацията, когато я правим се стараем да е супер качествено изпълнение и да работим с качествени материали за да издържи по-дълго. Хидроизолацията се прави предимно на такива сгради с плосък покрив, жилищни или офис сгради, използват се различни видове хидроизолация, най-добре е след контакт и оглед от наша страна да Ви предложим варианти за работа. Най-разпространена е рулонната хидроизолация, при 90% от панелните блокове използва този тип хидроизолация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.