Ремонт на покриви в Бургас

Фирма за ремонт на покриви Бургас

Ремонт на покриви в Бургас. Ние сме фирма за ремонт на покриви в Бургас, с над 15 години опит в сферата нашият технически ръководител ще се свърже с вас, след обаждане и ще може да направи оглед, да даде цена, независимо дали сте частна къща, жилищен блок, бизнес сграда или друго, работим както на наклонени покриви така и на плоски. Полагаме хидроизолация на покриви в Бургас и Бургаска област. Работим коретно и динамично, извършваме всички обекти в срок и спазваме договора.

Свържете се с нас за оглед и оферта за ремонт на покриви в Бургас: 

0899 85 75 00

Ремонт на покриви в Бургас
Ремонт на покриви в Бургас

Ремонт на покриви Бургас цени

Цената се определя на база следните три фактора изброени отдолу

Тип на ремонта. Работата може да се извършва в различен формат, частичен или цялостен. Разбира се, първият вариант обикновено е по-скъп от втория, тъй като се работи на парче и работата изисква почти същото време и инструменти. Това се дължи на факта, че основният ремонт включва широк спектър от работи и по-голямо количество материали, което може да ангажира повече работни и това да доведе до по-ниска цена на труда.

Обслужването обаче не бива да се пренебрегва в името на по-ниската цена, винати се гледа качеството. Във всеки случай, ние ще можем да намерим най-добрата цена за вашите изисквания и условия, разбира се няма как да работим и за без пари.

Покривни материали . Нашите специалисти могат да монтират твърди (велпапе, поцинкована стомана, метални керемиди, мед, цимент-пясък, глина, керамични плочки, битумни керемиди, обикновени керемиди и т.н.) и меки материали (ролка, полимерна мембрана, полимер-битум). Полагаме качествено хидроизолация на плоски покриви. Те имат различен състав и свойства, поради което цената за ремонт на покрива ще зависи от конкретния вид покрив.

Свържете се с нас за оглед и оферта за ремонт на покриви!

0899 85 75 00

Необходимостта от допълнителна работа. В допълнение към инсталирането на ново покритие може да се наложи такава работа като демонтаж на старото, подреждане на хидро и топлоизолация, подмяна на дървени конструктивни елементи и възстановяване на дренажната система. Също така при необходимост извършваме почистване и изсушаване на покрива. За всяка допълнителна работа цената се изчислява и за 1 м 2 . Предлагаме и ремонт и подмяна на улуци, обшивки и т.н. както и смяна на старата конструкция и замяната с нова.

Вашият покрив е нещо повече от горния слой на вашия дом. Това е сложна система, предназначена да защитава, изолира и поддържа структурата на вашия дом. Това е важна инвестиция, така че от това следва само, че ще искате да го запазите в отлично състояние възможно най-дълго. Правилната поддръжка на покрива е важна част от поддръжката на вашия покрив и никога не трябва да се пренебрегва. Споделяме колко е важно по-долу.

Значението на правилната поддръжка на покрива

Лошо поддържаният покрив е длъжен да развие проблеми по-рано, отколкото по-късно. Като се има предвид, че покривите са постоянно изложени на елементите, те се нуждаят от рутинни проверки и поддръжка. Големи производители на покриви като GAF дори изискват поддръжка на покриви като част от техните гаранционни изисквания; неспазването на поддръжката може да доведе до анулиране на гаранцията ви.

Наемане на професионалисти за правилна поддръжка на покрива

Помага да мислите за планираната поддръжка на покрива като за еквивалент на вашия годишен физически преглед. Същото важи и за вашия покрив; професионалисти като нас инспектират покрива ви отвътре и отвън, от ръба до билото, след което ви казваме кои части от покрива ви ще се нуждаят от ремонт. Може да струва пари, но това е само малка част от разходите за преждевременна подмяна на покрива.

Като професионалисти, ние сме обучени да откриваме и най-малките потенциални покривни проблеми и можем да ви дадем точна оценка на състоянието на вашия покрив. Ще изготвим и план за ремонт и поддръжка, който работи като дългосрочно решение. Докато сме там, ще проверим вентилацията на тавана и състоянието на изолацията. В някои случаи професионалните ремонти на покриви помагат да се удължи живота на просрочения покрив с още няколко години, достатъчно време за собственика на жилище да се подготви за планирана подмяна.

Свържете се с нас за оглед и оферта за ремонт на покриви!

0899 85 75 00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.