Ремонт на покриви в Бургас

Фирма за ремонт на покриви Бургас

Ние сме фирма за ремонт на покриви в Бургас, с над 15 години опит в сферата нашият технически ръководител ще се свърже с вас, след обаждане и ще може да направи оглед, да даде цена, независимо дали сте частна къща, жилищен блок, бизнес сграда или друго, работим както на наклонени покриви така и на плоски. Полагаме хидроизолация на покриви в Бургас и Бургаска област. Работим коретно и динамично, извършваме всички обекти в срок и спазваме договора.

Свържете се с нас за оглед и оферта за ремонт на покриви в Бургас: 

0899 85 75 00

Ремонт на покриви Бургас цени

Цената се определя на база следните три фактора изброени отдолу

Тип на ремонта. Работата може да се извършва в различен формат, частичен или цялостен. Разбира се, първият вариант обикновено е по-скъп от втория, тъй като се работи на парче и работата изисква почти същото време и инструменти. Това се дължи на факта, че основният ремонт включва широк спектър от работи и по-голямо количество материали, което може да ангажира повече работни и това да доведе до по-ниска цена на труда. Обслужването обаче не бива да се пренебрегва в името на по-ниската цена, винати се гледа качеството. Във всеки случай, ние ще можем да намерим най-добрата цена за вашите изисквания и условия, разбира се няма как да работим и за без пари.

Покривни материали . Нашите специалисти могат да монтират твърди (велпапе, поцинкована стомана, метални керемиди, мед, цимент-пясък, глина, керамични плочки, битумни керемиди, обикновени керемиди и т.н.) и меки материали (ролка, полимерна мембрана, полимер-битум). Полагаме качествено хидроизолация на плоски покриви. Те имат различен състав и свойства, поради което цената за ремонт на покрива ще зависи от конкретния вид покрив.

Необходимостта от допълнителна работа. В допълнение към инсталирането на ново покритие може да се наложи такава работа като демонтаж на старото, подреждане на хидро и топлоизолация, подмяна на дървени конструктивни елементи и възстановяване на дренажната система. Също така при необходимост извършваме почистване и изсушаване на покрива. За всяка допълнителна работа цената се изчислява и за 1 м 2 . Предлагаме и ремонт и подмяна на улуци, обшивки и т.н. както и смяна на старата конструкция и замяната с нова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.