Ремонт на покриви Благоевград

Добра фирма за ремонт на покриви в Благоевград

Ние сме фирма за ремонт на покриви в Благоевград, работим бързо и качествено на достъпни цени, тъй като последно време цените на материалите се вдигат, изготвяме оферта която е валидна само няколко дни. Цената за ремонт на покрива зависи от нужните на клиента, дали иска ремонт на покрива, подмяна на керемиди, промяна по покривната конструкция, подмяна на керемиди с битумни керемиди, ако конструкцията позволява.

Свържете се с нас за оглед и оферта: 0899 85 75 00

Хидроизолация на покриви в Благоевград

Полагаме хидроизолация на покриви на жилищни сгради, отремонтиране на индусриални сгради на покривни ламаринени конструкции.

Ремонтите могат да се наложат при течащ покрив, влага и напояване, захабяване на хидроизолацията и т.н. Правим и частични ремонти на покриви и подмяна на керемиди и дървени конструкции.

Ако се наложи и имате нужда да се изгради нов покрив, да се отремонтира покрив на къща в Благоевград или по околните села, да се залепи хидроизолация, ние сме готови да Ви помогнем и откликнем на вашите нужди и изисквания.

Ако имате нужда от хидроизолация на вашият жилищен блок, свържете с нас да видим какви са щетите, на колко време е старата хидроизолация и да положим новата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.