Майстори на покриви в Ловеч

Ремонт на покриви в Ловеч

Предлагаме цялостен ремонт на покрив на къща, сгради, жилищни блокове , бизнес сгради, сгради с плосък покрив. Полагане на хидроизолация, пренареждане на керемиди, поставяне на битумни керемиди и т.н.

Използваме различни варианти за полагане на хидроизолация на плоски покриви

Първият вариант се приготвя от битум с добавяне на различни пълнители, разтворители и други добавки. Такъв течен материал се използва за покриване на хидроизолация на различни изпъкнали покривни елементи. Но мастикът може да се използва и като самостоятелно покритие.

Рулонният хидроизолационен материал е основа, импрегнирана с битумна маса. Като основен материал могат да се използват хартия, картон, фибростъкло, фибростъкло и някои други опции. В зависимост от характеристиките на основата, цената и експлоатационният живот на готовия продукт се различават. Така че, ако се използва хартия или картон, тогава такъв материал (покривен филц и неговите разновидности) ще бъде евтин, но също така ще работи за кратко време.

И за двата варианта за такава хидроизолация се използва един от двата вида битум. Първият, наречен естествен, се добива от асфалтови скали. След топлинна обработка или излагане на определени органични разтворители, битумът се отделя.

Вторият вариант на производство включва преработка в рафинерия. Маслото се задвижва през специално устройство и на изхода се получава изкуствен битум. И двете версии на материала практически не се различават по своите физични и химични свойства.

Ремонт на покриви Ловеч

Битумната покривна хидроизолация има редица неоспорими предимства. Първо, такова покритие ще ви струва много по-малко от всяко друго. Второ, самата инсталация няма да отнеме много време и усилия. Цялата работа може лесно да се извърши на ръка. Използването на битумна мастика като независим хидроизолационен материал има още едно предимство.

Дори да го поставите на 3-5 слоя, няма да увеличите значително натоварването на пода. Битумният мастик тежи по-малко от всеки ролков материал. Ако говорим за експлоатационния живот, тогава много зависи от качеството на инсталацията. Но все пак той не се различава в големи стойности. В рамките на пет до шест години ще трябва да извършите ремонтни дейности, които също са прости.

Ремонт на покриви цени Ловеч

Цените за ремонт на покриви в Ловеч се определят на база на обекта и квадратурата, какво е нужно да се изпълни, в какъв срок и какви са изискванията и желанията на клиента, всичко се определя на място след оглед и се дава оферта, която е валидна само няколко дни, тъй като материалите се покачват постоянно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.